Nu lezen
De CleanFly handstofzuiger is de perfecte hulp voor thuis en in de auto

Mijn eerste indrukken met de CleanFly-stofzuiger waren zeer positief, ik was zelfs verrast door de hoge kwaliteit van de materialen waaruit het was gemaakt. De exacte foto's van het product en alles in de doos waarin ik heb beschreven deze post.

De compacte Cleanfly handstofzuiger komt in de uitverkoop

Het is een maand geleden dat CleanFly bij mij was en nog steeds een zeer goede mening over dit product heeft. Het werkt niet alleen in de auto, maar ook thuis. Crumb-chips op de bank? Kinderen verspreide bloemblaadjes? Stof verzameld op de panelen in de hoek van de kamer? Pak gewoon de stofzuiger in uw hand, verwijder de koepel waarop hij staat en schakel hem in. De compacte stofzuiger maakt deze eenmaal schoon zonder de "zware apparatuur" uit de kast te trekken en uit te rollen.

CleanFly-reiniger en automatten


Met gemorste kruimels en allerlei "vuilnis" die op de stoelen in de auto te vinden zijn, doet de stofzuiger het heel goed. Een serieuze en waarschijnlijk de moeilijkste test zijn kleedjes in de auto. Zand, gras, kiezels, we brengen het allemaal en "duwen" in velours kleden. Hoe heeft CleanFly met dergelijk vuil omgegaan? Ik zeg eerlijk gezegd dat ik niet op veel heb gerekend ...

Het kostte me een minuut om de bestuurdersstoel schoon te maken en ik zal niet schrijven dat hij alles erin heeft gesleurd, omdat het natuurlijk een leugen zou zijn, maar naar mijn mening deed hij het heel goed. Alle "grotere, meer zichtbare" vuil is getekend. Na het inzoomen kun je deeltjes zand zien, maar vergeet niet dat het een klein, draagbaar apparaat is en geen grote industriële stofzuiger.

De CleanFly-vloermatmatentest is positief verlopen, maar ik merkte een klein minpuntje op met betrekking tot de intrekbare tip. Tijdens het reinigen van de tapijten heb ik harder aangedrukt om te schudden (?) Vuil en de punt met de borstelharen was verborgen. De standvergrendeling is niet bestand tegen te veel druk. Dit is het enige minpunt dat ik in CleanFly heb gevonden.

cleanfly xiaomi

De twee belangrijkste parameters in draadloze stofzuigers zijn de zuigkracht en levensduur van de batterij. CleanFly heeft 5000 Pa, groot vermogen voor dergelijke kleine apparaten. Helaas resulteert dit soms in een enkele lading, CleanFly kan werken voor 13 minuten. In het begin leek het vreselijk klein, maar in de praktijk gebruik ik meestal maar een paar seconden en tegelijkertijd doe ik mijn werk.

cleanfly

In de set met de stofzuiger ontving ik alleen de oplader voor de 12V-aansluiting van de aansteker in de auto. Ik ga zelden op langere routes, dus ik vond een manier voor anderen. Ik gebruik een gewone voeding voor de 12V / 2A-aansluiting, bijvoorbeeld van camera's en thuis opladen van CleanFly. De voeding kan voor een paar zloty op Allegro worden gekocht.

Zoals ik in de titel al zei, als je op zoek bent naar een kleine helper thuis of een auto, en je wilt geen grotere som uitgeven, bijvoorbeeld op Roidmi F8, is CleanFly een goed alternatief. Ik moet toegeven dat ik het vaker gebruik dan Roidmi F8 omdat ik het altijd bij de hand heb.

Ik ontving de testapparatuur van de winkel GearVita.

Scroll To Top