Nu lezen
Xiaomi presenteert de Codoon draadloze hoofdtelefoon met een ingebouwde hartslagmeter.

Xiaomi moedigt mensen aan om te sporten, Xiaomi-medewerkers maken veel producten waarmee we de voortgang van de training kunnen volgen. Ze bieden ook verschillende hoofdtelefoonmodellen voor actieve hoofdtelefoons, sommige zelfs Ik heb onlangs heel goed getest en gedaan. Ik heb het een jaar geleden getest een ander draadloos modelwat een totale misfire bleek te zijn. Vandaag heeft de Chinese reus een compleet nieuwe hoofdtelefoon voorgesteld die nog niet beschikbaar is. Hoofdtelefoons met ingebouwde hartslagmonitor en uitstekende geluidskwaliteit en ruisonderdrukking.

Codoon hoofdtelefoon

Codoon hoofdtelefoon

De earphones van Codoon worden achter het oor geplaatst, dit is niet mijn favoriete manier. Ze lijken veel meer op AirPods. Koptelefoons hebben een snoer dat we rond de nek plaatsen om ze te beschermen tegen vallen en bevat ook een afstandsbediening met een microfoon. De meest innovatieve functie van de nieuwe draadloze hoofdtelefoon is de ingebouwde hartslagmonitor. Xiaomi zorgt ervoor dat de nauwkeurigheid van de ingebouwde sensor 98% is. Ze zijn een leuke optie akoestische signalen wanneer de hartslag te hoog is, U kunt ook geluidssignalen ontvangen wanneer u 400 calorieën verbrandt. Dankzij de hartslagmonitor heeft de toepassing de mogelijkheid om de verbrande calorieën tijdens de activiteit nauwkeuriger te berekenen.

Codoon hoofdtelefoon

Bij de productie van hoofdtelefoons richtte Xiaomi zich niet alleen op de nauwkeurigheid van de hartslagmonitoring, maar ook op wat het belangrijkst is in de hoofdtelefoon of het geluid. De producent zorgt ervoor dat het van hoge kwaliteit is. De laatste hoofdtelefoon die ik heb getest had al een zeer goede geluidskwaliteit, ik denk dat het nieuwe product hetzelfde zal zijn. Codoon-oortelefoons hebben ruisonderdrukking, maar dit is geen totaal vacuümeffect. Xiaomi herinnerde zich beveiliging en geluiden zoals de claxon zal niet worden verminderd.

Codoon hoofdtelefoon

De applicatie verzamelt alle gegevens over het onderwerp van training en bevat veel waardevolle tips om het zo optimaal mogelijk te maken. Codoon-oortelefoons hebben een stemassistent, tijdens het hardlopen kunnen we informatie krijgen over de huidige training en zelfs over het weer. De gegevens worden gedurende 3-dagen in hoofdtelefoon opgeslagen, als gedurende deze tijd we niet synchroniseren met de telefoon, zal deze verloren gaan. Communicatie dat de smartphone via bluetooth wordt uitgevoerd in de 4.2-versie. De levensduur van de batterij is 5 uren muziek afspelen en 4 uren gesprekstijd. Het duurt slechts twee uur om volledig op te laden. De hoofdtelefoon is bestand tegen regen en zweet, je kunt soepel lopen tijdens ongunstige weersomstandigheden.

Codoon-koptelefoons zijn geprijsd op 299-yuan, $ 45.

Xiaomi met een koptelefoon

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top