Nu lezen
Ontdek hoe de Pocophone Launcher er thuis uitziet

Wat is het Pocophone-project? het is de OnePlus 6 gewoon goedkoper. De Pocophone F1 heeft twee voordelen, de Snapdragon 845-processor en de laagste prijs op de markt. U kunt meer over dit apparaat lezen tutaj. Het nieuwe merk smartphones van Xiaomi, Pocophone werkt op de MIUI-overlay, maar heeft een andere systeemwerper. Welke je ook bij je thuis kunt checken, download gewoon het .apk-bestand en installeer het op je Android-apparaat.

Ontdek hoe de Pocophone Launcher er thuis uitziet

The Launcher was een paar dagen geleden beschikbaar, maar het had een fout en het was onbruikbaar. Ik heb het toetsenbord geïnstalleerd en verdwenen, ik was een beetje moe omdat ik het traditioneel niet kon veranderen. Instellingen -> Desktop (optie kon niet worden ingeschakeld). De nieuwe versie werkt zonder problemen voor mij. Ik schakelde ook over naar de oude test en ook zonder fouten.

Het .apk-bestand voor het opstartprogramma vindt u hieronder

The Launcher is vertaald in vele talen, waaronder Pools en Spaans. Wat mij aansprak was de thematische tabbladen van alle applicaties. Toepassingen zijn gegroepeerd in communicatie, entertainment, tools, games en lifestyle. Als u geen tabblad wilt, kunt u dit verbergen in de instellingen.

Ontdek hoe de Pocophone Launcher er thuis uitziet

Ontdek hoe de Pocophone Launcher er thuis uitziet

Ontdek hoe de Pocophone Launcher er thuis uitziet

Zie ook
Revolut

Omdat ik de launcher van de Pocophone heb geïnstalleerd, werkt het menu in Mi 8 naar mijn mening sneller. Het lijkt me dat het kortere animaties heeft, vandaar de indruk van snellere actie. Ik hou ook van de knop in de rechter benedenhoek van het hoofdscherm om het geheugen te wissen.

Hoe kom je terug bij de oude draagraket?

Op de Xiaomi-smartphone:

Instellingen -> Desktop -> Standaard Desktop Manager en selecteer System Launcher. Je hebt al een oude look.

Scroll To Top