Nu lezen
Controleer hoe MiMoji werkt op je Xiaomi-smartphone, je hoeft geen Mi 8 EE te hebben

31 Mei Xiaomi presenteerde het nieuwste vlaggenschip Mi 8. Het werd getoond in drie varianten: Mi 8, Mi 8 SE en Mi 8 Explorer Edition. De nieuwste versie is het meest geavanceerde model. Het onderscheidt zich van zijn voorgangers met zijn transparante achterkant, die echter niet zo perfect is gebleken, u kunt meer lezen tutaj. De tweede functie die alleen in het duurste model is geïmplementeerd, is de vingerafdruklezer in het display, niet zoals de goedkopere broers achterin.

Het laatste voordeel Mi 8 EE in vergelijking met andere modellen is een geavanceerde camera aan de voorkant voor selfie met de scanner 3D. Xiaomi voorste lens gemaakt op het model dat wordt gebruikt door Apple in de iPhone X. De Cupertino bedrijf heeft toegevoegd aan de iPhone geanimeerde emoticons die reageren op gezichtsuitdrukkingen en het is ook gekopieerd door Xiaomi en riep MiMoji.

Controleer hoe MiMoji werkt op je Xiaomi-smartphone, je hoeft geen Mi 8 EE te hebben

Tot nu toe konden alleen Mi 8 Explorer Edition-eigenaren van deze functionaliteit genieten. De Russen hebben echter een applicatie gemaakt waarmee je MiMoji op elke smartphone kunt uitvoeren, niet alleen Mi 8 Explorer Edition. Het nadeel is dat een normale selfie camera geen gezichtsuitdrukkingen zal reproduceren die Mi 8 EE kan doen, maar als je nieuwsgierig bent naar hoe het werkt, kun je eindelijk zien.

Controleer hoe MiMoji werkt

Met de applicatie kun je kiezen uit 12-karakters en video's opnemen tot 5 seconden lang. Het geselecteerde personage volgt je bewegingen, kan je hoofd draaien, je ogen sluiten, je mond bewegen. De gemaakte opnamen kunnen worden opgeslagen en gedeeld op sociale netwerken.

Je kunt het .apk-bestand hieronder downloaden van MiMoija.

[su_button url = "https://drive.google.com/file/d/1hXaYm9VjMXayz27q7iqM8GsoMQViTZba/view?usp=drive_open" target = "blank" style = "flat" background = "X FUMX "Yes" center = "yes" icon = "icon: hand-o-right"] MiMoji.apk [/ su_button]

Minus? De applicatie is in het Russisch, maar het is zo eenvoudig en intuïtief dat er geen problemen zijn met de service. Veel plezier! ?

Scroll To Top