Nu lezen
Crypto Agent Bot - een hulpmiddel voor eerstejaars in de crypto-wereld.

Crypto Agent BotKrypto-wereld heeft zijn eigen regels, je moet veel tijd besteden om het te begrijpen, om te weten hoe je je op de aandelenmarkt moet gedragen. Op zoek naar informatie over verschillende valuta's kwam ik een zeer interessant programma tegen, Crypto Agent Bot. Het informeert ons wanneer we een valuta hebben om te kopen, met welke professor en wanneer te verkopen. Crypto Agent is ingebouwd in de telegramtoepassing, beschikbaar op alle platforms.

Wat is het Crypto Agent Bot?

Men kan zeggen dat de crypto-agent ons zal leiden in de wereld van beleggen op de markt voor cryptocurrency. Dit is een internationaal team van analisten dat ons signalen stuurt wanneer ik cryptocurrency moet kopen en verkopen. je kunt het in een paar seconden op je smartphone of computer doen.

Werkt met twee beurzen:

 • Bittrex - die momenteel de registratie van nieuwe accounts heeft geblokkeerd.
 • Poloniex - ik gebruik het.

Je kunt ook alleen signalen ontvangen en kopen op een andere centrale, bijvoorbeeld Binance, als de valuta die in de signaalinhoud zit in de uitwisselingsportfolio staat. Naast signalen krijgen we ook informatie over de markt. Gisteren informatie over de Bitcon-cursus.

[su_quote cite = "Crypto Agent Bot"] De reden waarom Bitcoin omhoog gaat? omdat Korea zacht nieuws over regelgeving publiceerde. BTC KAN pompen tot CME futures. [/ Su_quote]
Crypto Agent Bot
Een voorbeeldbericht

Niet alleen krijg ik wat ik koop en verkoop, maar ik leer ook om de markt te beheersen. Ik probeer de signalen die ik krijg te analyseren, bekijk de grafieken en probeer ze te implementeren bij het handelen in andere cryptocurrencies. Binnen twee dagen steeg mijn BTC-pool met 300 PLN, dat is 1 / 3 maandelijks abonnement voor de bot. Ja, hulp is niet gratis. Als ik echter kijk naar de signalen die ik tot nu toe heb ontvangen en het rendement binnen een paar dagen, worden de kosten van het abonnement met rente geretourneerd.

Hoeveel kost Crypto Bot, er zijn drie soorten abonnementen?

 • 1 maand - 0.01341922 BTC = 915.34 PLN
 • 6 maanden - 0.06682770 BTC = 4558.41 PLN
 • 12 maanden 0.10730005 BTC = 7319.09 PLN

De bedragen lijken groot, ik kocht het goedkoopste abonnement. De volgende zal ik kopen voor BTC die ik de vorige maand heb gemaakt.

Hoe begin ik met het gebruik van Crypto Agent Bota?

 • We moeten de Telegram-app op uw smartphone installeren. We kunnen deze downloaden van de website ontwikkelaar.
 • Start de applicatie Telegram, hij neemt ons meteen mee naar Crypto Agent Bota. (Als u iemand om een ​​nieuwe code vraagt, voer dan 442998657 in)
 • Dan moeten we uw contactpersoon delen, het verzoek wordt onderaan weergegeven.
 • We zullen worden begroet door de bot, we zullen ook informatie ontvangen van welke persoon we het programma hebben ingevoerd. Ik ben dankbaar dat je de applicatie hebt gelanceerd via mijn link hierboven.
 • We ontvangen informatie over waar we voor betalen.
 • We kiezen het abonnement waarin we geïnteresseerd zijn, verplaatsen de BTC naar het opgegeven portfolio-adres en wachten tot de betaling is aangekomen. Het duurt meestal ongeveer een uur of twee. We moeten een beetje BTC meer doorgeven, want als we bijvoorbeeld van AbuCoins sturen, krijgt het een kleine commissie.
 • Wanneer de betaling binnenkomt, moeten we nog steeds het door ons gekozen pakket kopen. Klik op het tabblad Financiën -> Pakket betalen -> tabblad 1 maand denk dat iedereen de juiste keuze zal maken.

En het is aan! we zitten in het programma. Vanaf dit moment ontvangen we signalen over de aan- en verkoop van cryptocurrencies.

Ik raad aan om in een telegram verbinding te maken met BitPoly, waardoor u eenvoudig kunt werken op de beurzen van Poloniex en Bittrex. De exacte instructies over hoe dit te doen staan ​​op de pagina ontwikkelaar. Alle bewerkingen worden uitgevoerd door een speciale API die alleen toegang heeft tot de uitwisselingsbewerkingen. Het is niet mogelijk dat de bot geld uit onze portefeuille op de beurs betaalt.

Op twitter zet ik een film die de bot in actie presenteert, binnen een paar seconden heb ik BotPoly opgezet om de ZEC-cryptocurrency voor 5% van de huidige BTC-portefeuille te kopen en te verkopen als het 5% winst bereikt.

Zoals je ziet is het een eenvoudige kindertijd, de optie is meer, je kunt bijvoorbeeld instellen om te kopen wanneer de waarde op de aandelenmarkt met X procent daalt. Begin januari zal ik vertellen hoeveel BTC mijn portefeuille heeft uitgebreid op de Poloniex-beurs dankzij Crypto Agent Bot. Houd je vingers gekruist.


Update.
Na drie dagen ziet de winst er veelbelovend uit. Een abonnement van twee maanden is al beschikbaar. Oorspronkelijk kapitaal 10900 PLN (BTC: 0.15625922).

crypto bot gain agent

Winsten kunnen worden bijgehouden in de mijne spreadsheet.

6 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top