Nu lezen
Ketel Xiaomi bestuurd door smartphone [uitpakken]

Waterkoker xiaomi

Kettle Xiaomi is al lange tijd in de portefeuille van de Chinese reus, maar alleen de Black Friday promotie en goed ik besloot om het te kopen.

Er is een persoon die niet tevreden was met mijn aankoop, postbode. De doos is groot, het is goed dat er geen mensen meer zijn zoals ik in de buurt

Een minimalistische doos zoals Apple's, d.w.z. Xiaomi. Ze zijn eraan gewend geraakt en bedanken ze ervoor. De ketel is goed beschermd met piepschuim, heeft de reis vanuit China probleemloos overleefd.

De vorm is naar mijn mening eenvoudig, minimaal en tegelijkertijd leuk. Minus is natuurlijk een Chinese plug, maar ik zal knippen en aanpassen aangepast aan Poolse sockets. Het snoer is 3x langer dan in de bovenstaande afbeelding. Het is verpakt in de standaard.

Zie ook

De Xiaomi-waterkoker is slim!xiaomi mi-mix

En nu is het tijd voor het belangrijkste dat het onderscheidt van de concurrentie. Slimme functies, verbinden met de telefoon via Bluetooth. Het is mogelijk om te bepalen tot welke temperatuur het water moet worden verwarmd en vervolgens te worden onderhouden. Natuurlijk kan de waterkoker ook worden bediend met de knoppen op de behuizing. De eerste indruk is zeer positief, ik hoop dat ik niet teleurgesteld zal zijn

Promoties op de Xiaomi-ketel, Wees echter voorzichtig bij het kopen. Er zijn twee versies.

  • Zonder de zilveren ring naar boven is het verstoken van Bluetooth, slimme functie.
  • Met een zilveren ring, zoals die in het item.
6 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top