Nu lezen
Vierpersoonstent van Xiaomi

Xiaomi moedigt je aan om met je familie te kamperen en introduceert een vierpersoonstent die kan worden uitgevouwen in de "3 seconden". De producten van de Chinese gigant hebben een enorme populariteit in de wereld bereikt dankzij hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als iemand op zoek is naar een tent, is het de moeite waard om een ​​nieuw product te overwegen, Xiaomi Automatic Instant Pop Up. Het is gemaakt van de beste materialen, daarom gaat het langer mee dan slechts één camping.

Xiaomi Automatic Instant Pop Up 3

Xiaomi automatische instant pop-up

Viervoudige Xiaomi-tent werd gemaakt van 68D, 185T en 150D oxford polyester. Hij is niet bang voor regen, hij is waterdicht. Het blijft echter nog steeds licht, weegt minder dan 3 kg. Het is bestand tegen slijtage en slijtage. Het heeft een speciale constructie die onmiddellijke distributie mogelijk maakt. Gooi het gewoon en de tent zal zichzelf vormen. De film ziet er heel eenvoudig uit, het is interessant hoe het in werkelijkheid werkt. Xiaomi beweert dat vrouwen en kinderen dit gemakkelijk kunnen verwerken, het hele proces zou slechts 3 seconden moeten duren.

Vierpersoonstent van Xiaomi

Er is een dubbele deur. De eerste laag is een net dat beschermt tegen muggen, maar een venster laat voor de wereld. De tweede zorgt voor volledige privacy, waterdichtheid door sluiting met een dubbelzijdige ritssluiting. Na het uitvouwen zijn de afmetingen 157cm x 258x 110 cm. De kit wordt geleverd met een transportkoffer, de diameter van de tent is 86cm.

De tent is zowel in de winkel beschikbaar Gearbest.com i Banggood.com

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top