Nu lezen
Xiaomi-rooksensor. Een langverwachte nieuwigheid van een Chinese fabrikant.

Honeywell rookmelder

Xiaomi heeft geïntroduceerd waar veel mensen op hebben gewacht, een rookmelder. Tot nu toe kon alleen de camera het geluid van een andere sensor vastleggen en een melding verzenden op de smartphone. Nu krijgen we een apart apparaat dat volledig werkt met de poort. Het apparaat is gemaakt samen met Honeywell.

De Honeywell rookmelder is een professioneel apparaat voor het detecteren en signaleren van brand. Wanneer de concentratie van rook in de kamer van de alarm waarde bereikt, zal het apparaat piepen en het licht en stuurt een kennisgeving aan de smartphone. Alle fabrikanten raden sensoren om druk op de testknop op het toestel op een bepaalde tijd - meestal om de maand om te controleren of deze correct werkt. Honeywell Xiaomi introduceerde samen met een zeer mooie optie, waardoor we niet hoeft te "klimmen" op het plafond om druk op de testknop, kunnen we dit doen met behulp van onze smartphone applicatie MiHome. U kunt ook definiëren dat het apparaat automatisch elke maand automatisch een test uitvoert en als dit onjuist is, ontvangt u een passende melding. Zoals ik hierboven schreef, is de rookmelder aan het plafond bevestigd. In tegenstelling tot de koolmonoxidesensor, waar deze op de juiste hoogte op de muur moet worden gemonteerd. Helaas heeft Xiaomi nog niet besloten om een ​​koolmonoxidesensor te introduceren.

Nieuw van Xiaomi wordt aangedreven door een batterij, CR123A - 3V. Dankzij het gebruik van een intelligente processor met een laag stroomverbruik, is de levensduur van de batterij 5 jaar. Natuurlijk, wanneer de batterij leeg is, ontvangen we een melding in de MiHome-applicatie. Afmetingen 90mmx36mm, en weegt 100g. Het kan werken bij temperaturen van -10 tot + 55 graden. De rookmelder is aan het plafond gemonteerd, niet als een rots die tegen de muur barst.

Zie ook

rooksensor Xiaomi
rooksensor Xiaomi
rooksensor Xiaomi

De Xiaomi-rooksensor is momenteel bezig met een crowdfunding-campagne en kost 149-yuan, 22 $.

Afbeeldingen zijn afkomstig van de Xiaomi-website.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top