Nu lezen
De overstromingssensor - nog een element van het slimme huis van Xiaomi

overstromingssensor xiaomia

Xiaomi Smart Water Sensor - de held van de inzending van vandaag en de held van mijn ongelukkige tas, is een klein apparaat dat ik liever niet "hoor". Zal u informeren wanneer onze vier hoeken zullen worden overstroomd.

xiaomi watersensor

De overstromingssensor, een ander element van de Xiaomi-puzzel genaamd Smart Home. Dit is een klein apparaat met de afmetingen 5xXUMUM en hoogte 5cm, dat moet worden gebruikt Xiaomi-poorten. Slimme watersensor wordt op een vlakke ondergrond geplaatst die kan worden overstroomd - rond de wasmachine, vaatwassers, kelders. De overstromingssensor detecteert water van het 0,5mm-niveau en hoger. Hij wordt aangedreven door een CR2032-batterij (kosten + -4 PLN), hij communiceert via Zigbee, dankzij welke één batterij twee jaar meegaat.

xiaomi waterlek

actie

Het bedieningsprincipe is eenvoudig: het apparaat koppelt met de gateway in de Mi Home-toepassing. De sensor heeft een verborgen knop die zich onder het druppelsymbool op de voorkant van het apparaat bevindt. Tijdens het koppelen moeten we de knop indrukken voor 5 seconden. Maak vervolgens een scène, bijvoorbeeld als ik het water detecteer, dan wordt er een sirene in de gateway bevestigd. U kunt ook een melding op uw smartphone ontvangen en beginnen met opnemen via Xiaomi-camera's. Wat er zal gebeuren nadat de detectie van water afhankelijk is van ons, we kunnen de overstromingssensor koppelen met elk Xiaomi-apparaat dat we hebben toegevoegd in de MiHome-applicatie. Er is hier niets te beschrijven, ik ben er nu al een paar maanden en "zit stil". Toen ik het op het blad legde en water erin goot, ontdekte het overstroming. Werkt, periode.

Zie meer
Xiaomi AirDots

Sommering

Overstroomde sensoren dit is een apparaat van dezelfde categorie als gas, rookmelders. Dat zijn ze, maar het is beter dat ik ze "niet hoor". Naar mijn mening is het de moeite waard om te kopen en in de keuken, badkamer of kelder te plaatsen. Het kost 50 PLN, het kan helpen om de effecten van een mogelijke fout te minimaliseren.