Nu lezen
Is de Xiaomi Mi8 Explorer onwaar?

xiaomi mi8 explorer-editie

Op de conferentie van gisteren in Shenzen presenteerde Xiaomi haar nieuwe vlaggenschip Xiaomi Mi8 aan de wereld. Het is verkrijgbaar in drie varianten. De eerste, de zwakste is de Mi8 SE is een versie met een kleiner scherm en zwakkere componenten. Xiaomi Mi8, vlaggenschip, maar zonder een paar goodies in de topversie van de Xiaomi Mi8 Explorer Edition. Het is in het krachtigste model dat fans van het merk waarschijnlijk onnauwkeurigheden hebben opgemerkt en geloven dat ze niet volledig zijn geïnformeerd.

Xiaomi Mi8 Explorer is nep?

Xiaomi Mi8 Explorer is nep? aaXiaomi Mi8 Explorer is nep?

Na de conferentie was er een grote wow, iedereen reageerde positief op de Xiaomi Mi8 Explorer Edition. was de eerste die 300tys-punten overschreed in de populaire Antutu-prestatietest. Het bedrijf Mi implementeerde het 3D gezichtsherkenningssysteem op een ongekend niveau op de Android, hetzelfde als in de iPhone X. Als iemand echter de voorkeur geeft om te ontgrendelen met een vinger, is de vingerafdruklezer in het scherm ingebouwd. De sensoren aan de voorzijde en de camera ondersteunen ook animositeit. Scherm gebruikt? Natuurlijk, de top AMOLED achteruitrijcamera? In de test DXO voor iPhone X en Huawei P20 Pro. GPS in het Dual-systeem is zelfs nog nauwkeuriger. Dit alles maakt de Xiaomi Mi Explorer Edition-smartphone in de top drie, zo niet het eerste podium.

Het wordt echter tijd dat de belangrijkste Chinese fabrikant de eerste is die een smartphone presenteert met een ongekend uiterlijk, de achterkant van de achterkant is gemaakt van transparant glas en u kunt de componenten erin zien. Op Twitter brullen ze componenten die zichtbaar zijn door een mooie glazen behuizing zijn slechts mock-ups. Ze worden alleen gebruikt om zichzelf mooi weer te geven, ze voegen niets toe aan de prestaties van de smartphone. Er waren beschuldigingen dat deze sticker maar Xiaomi dergelijke rapporten snel ontkende.

Na Xiaomi padły oskarżenia że elementy są ułożone zbyt doskonale aby mogły być prawdziwe. Próżno szukać pasty termicznej, powszechnie stosowane przy projektowaniu płyty głównej. Komponenty są za daleko od siebie. Użytkownik Twittera o nazwie @ChengmingAlpert stwierdził wręcz że czerwony procesor Qulacomm Snapdragon 845 który najbardziej przykuwa uwagę gdy spojrzymy na tył, nie powinien być zamontowany w takiej pozycji.

Zie ook
Redmi 3C

Dziennikarz The Verge napisał do Xiaomi i uzyskał odpowiedz:

De transparante achterkant Mi 8 Explorer Edition is echt gemaakt van transparant glas en er zit geen sticker of afbeelding onder. De componenten die u op de bovenste helft ziet, maken bijvoorbeeld deel uit van een echt moederbord.Xiaomi

xiaomi mi8 explorer-editie

Batterijcapaciteit in de Mi8 Explorer-editie

is 3000mAh, de basis Mi8 heeft een ingebouwde batterij met een hogere capaciteit van 400mAh, 3400mAh. Xiaomi legde uit dat de kleinere batterij is door een vingerafdruklezer te gebruiken die in het scherm is ingebouwd. Maar misschien wel ongebruikte componenten hebben minder batterijruimte over? De meeste mensen gebruiken de telefoon in de hoes, dus de glazen achterkant is na een paar weken zichtbaar.

De meest waarschijnlijke theorie voor dit moment is dat de componenten die zichtbaar zijn op de achterkant van de Xiaomi Mi8 Explorer Edition echt zijn, maar ze werken niet, zijn geschikt voor rommel. Als dit allemaal waar blijkt te zijn, zal ik teleurgesteld zijn. Ter verdediging van Xiaomi moet ik zeggen dat het bedrijf het bedrijf niet heeft geïnformeerd over het feit dat de elementen binnenin werken. Aan de andere kant heeft ze ook niet gezegd dat ze niet werken. Het blijft wachten tot de eerste video's op YouTube de smartphone in delen uitvouwen.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top