Nu lezen
De drie meest gezochte smartphones in het 2018-jaar in de Banggood-winkel

Het 2018-jaar was in zekere zin een doorbraak voor smartphones. Na vele fatale jaren zijn de producenten slechter geworden, veel bedrijven hebben een val gemaakt. De markt was verzadigd. Gebruikers zeiden dat het geen zin heeft om de apparatuur zo vaak te vervangen door een nieuwe. Ik behoor ook tot deze groep, voor het eerst in vele jaren heb ik niet besloten om een ​​nieuwe generatie apparaten met een geknabbelde appel te kopen, ik heb Keynote bekeken en ik heb geen belangrijke reden gevonden om een ​​iPhone Xs te kopen. Ik ben zo gefascineerd door het apparaat dat ik zelfs op de Apple-website moest kijken of ik me de naam goed herinner ...

Als je niet zo enthousiast bent over een nerd, is het niet logisch om vlaggenschepen te kopen, budget smartphones bieden zeer vergelijkbare mogelijkheden voor een aanzienlijk lagere prijs. Bevestigt de lijst met de drie meest gezochte smartphones in de Banggood.com-winkel

De drie meest gezochte smartphones in het 2018-jaar in de Banggood-winkel

De drie meest gezochte smartphones in 2018

Natuurlijk wordt het podium gedomineerd door smartphones van Chinese fabrikanten, waarvan er twee bij Xiaomi horen. Het bedrijf van Huawei met zijn model bevond zich op de laagste fase van het podium Huawei Honor 10. De smartphone onderscheidt zich door zijn innovatieve uiterlijk zoals het was in mei 2018. Verfijnde inkeping en moderne, jeugdige kleuren van de behuizing maakten het apparaat er echt goed uitzien. Naar mijn mening het beste van alle drie.

De drie meest gezochte smartphones in 2018

Op de tweede plaats staat het vlaggenschip van vorig jaar Xiaomi Mi 8. Binnenin is de meest efficiënte processor van Qualcomm, Snapdragon 845 geklokt 2,8 Ghz. Een groot pluspunt is het Super AMOLED-scherm, het biedt een zeer goede kleurenreproductie en kan werken in de modus Always Display. Het kan constant de huidige tijd en ongelezen meldingen weergeven wanneer het scherm is vergrendeld, zonder de batterij te overladen. Het heeft ook een NFC-module, het is niet nodig om betaalkaarten mee te nemen.

Pocophone F1 gepresenteerd

De meest gezochte smartphone in 2018-jaar in de Banggood-winkel was Pocophone F1, de budgetkoning van de prestaties van het nieuwe Poco-merk van Xiaomi. Het is het goedkoopste vlaggenschip met de Snapdragon 845-processor die op de markt wordt aangeboden. Om de laagste prijzen te garanderen, besloot de fabrikant om de functies die "onnodig" zijn op te geven, terwijl hij een uitstekende rekenkracht biedt. Het belangrijkste dat voor veel van de producten bij de productie van Poco F1 was opgegeven, is de NFC-module, maar als je Poco F1 hebt, betaal je het niet in de winkel.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top