Nu lezen
De eerste foto's van de Mi Band 3-band met NFC werden betaald voor de busrit

31 maja Xiaomi presenteerde de nieuwste versie van Mi Band. In het begin werd alleen de versie voor de Chinese markt aangeboden, maar je kunt eenvoudig een andere taal uploaden. Een versie is beschikbaar voor een paar dagen beta-applicatie Mi Fit waardoor de taal in het Pools verandert, nadat de tests zijn voltooid, wordt deze officieel weergegeven in de Play Store. Een week geleden verscheen de mogelijkheid om te kopen in winkels die import buiten China aanbieden internationale versie. Op de conferentie die de armband presenteerde, kondigde Xiaomi een andere versie aan met een NFC-module, waarmee contactloze betalingen mogelijk waren. De officiële verkoopdatum is september.

Eerste foto's van de Mi Band 3 met NFC

De eerste foto's van de NFC-tests staan ​​al op het netwerk. De band werd gebruikt om de bus te betalen.

Eerste foto's van de Mi Band 3 met NFC

Helaas is NFC alleen bedoeld voor de Chinese markt. In Polen zijn contactloze betalingen erg populair, als de Mi Band-band, het product voor $ 29 dergelijke functionaliteit zou bieden, zou het zeker een verkoophit blijken te zijn. De standaardversie van de Mi Band 3-band in China kost $ 25 en de versie met NFC $ 29.

Zie ook

Nog interessanter product van Mi Banda dat ook NFC bevat en je portemonnee niet verpest, is een nieuwe armband Xiaomi Mijia Hé, het is een beetje groter Mi Band 3, maar het heeft een kleurendisplay.

Eerste foto's van de Mi Band 3 met NFC

Scroll To Top