Nu lezen
De nieuwe update introduceert twee belangrijke wijzigingen in Xiaomi Mi TV

Er is geen perfect bedrijf, elk maakt fouten. In het geval van Xiaomi was naar mijn mening de grote fout het plaatsen van advertenties in eigen toepassingen, zoals Mi Fit. De applicatie ziet er erg goed uit als deze "schoon" is, ik heb er al vaak positief over gesproken.

Het plaatsen van advertenties in applicaties waarbij ik voor een product betaal, ergert me en dit is naar mijn mening een slechte gewoonte. Aangezien ik voor het product betaal, wil ik graag "vrij van advertenties" zijn.

Voorbeeldadvertentie in de Mi Fit-applicatie

Eigen applicaties zijn niet de enige plaats waar Xiaomi besloot geld te verdienen aan advertenties. Mensen in China die Xiaomi Mi TV kochten telkens wanneer ze de tv aanzetten in plaats van het logo, zagen 15 een tweede advertentie van Xiaomi-producten of andere externe bedrijven.

En ik klaag over de advertentie in Mi Fit ... Gelukkig is Xiaomi naar zijn hoofd gegaan en in de nieuwe update heeft Mi TV de eerste advertenties vervangen door afbeeldingen met de slogan "Innovatie voor iedereen".

De tweede grote verandering is de mogelijkheid om een ​​webcam en videogesprekken aan te sluiten. Een videoverbinding is mogelijk tussen de smartphone en de tv, evenals de tv en de tv.

Videogesprek op Mi TV

Xiaomi voelt duidelijk druk van Huawei, Honor TV werd onlangs gepresenteerd. De nieuwe speler op de markt dwingt Xiaomi om aan zijn product te werken om de positie van verkoopleider te behouden.

Scroll To Top