Nu lezen
De nieuwe update van Amazfit Stratos verbetert de GPS- en hartslagmeting

De tweede generatie Amazfit Stratos heeft een nieuwe update ontvangen. GPS-positionering en hartslagmeting zijn verbeterd. De nieuwe versie van de software is gemarkeerd met het 2.3.9.1-symbool

Amazfit Stratos

Amazfit Stratos heeft twee versies: gewone 2 en 2s. Ik had een model met de naam zsw en ik moet toegeven dat dat zo is de mooiste smartwatch die ik ooit heb gehad. Lederen band en saffierglas is de perfecte combinatie, het horloge ziet er prachtig uit. Kijk naar deze foto's, zijn ze mooi?

Amazfit Stratos

Een paar maanden geleden presenteerde Xiaomi de derde generatie die Verge heette. Het is een horloge met een strikt sportieve uitstraling met een siliconen riem. Ik schreef dat ik het niet zou kopen, maar nu ben ik van gedachten veranderd. Ik loop al een paar weken op de loopband van Xiaomi en ben blij om de metingen van Verge te vergelijken met Apple Watch. Ik wacht gewoon op een aantrekkelijke prijs, in januari was dit voor $ 126. Wanneer de prijs terugkomt, zal ik het bestellen!

Misschien hebben sommigen van jullie Berm? Hoe werkt het?

Scroll To Top