Nu lezen
De officiële Mi Fit Beta-app heeft al de Poolse taal voor Mi Banda 3

Xiaomi Mi Band 3 werd meer dan twee maanden geleden gepresenteerd. De eerste maanden werd de band alleen verkocht in de Chinese versie, de verkoop van de versie is net begonnen internationaal. Mi Band is het meest populaire apparaat van dit type ter wereld, heeft een grote groep fans die actief werken en proberen het product te verbeteren. Slechts een paar dagen na het begin van de verkoop ging de aangepaste versie van de Mi Fit-applicatie naar het netwerk, waardoor de update die de taal in Pools veranderde werd geüpload. Dit betekende bepaalde problemen en fouten, bijvoorbeeld bij het weergeven van het weer. Het werkte een keer, als dat niet het geval was. Nu zou alles in orde moeten zijn.

De officiële Mi Fit-app

De officiële Mi Fit Beta-app heeft Pools voor Mi Banda 3

Ontwikkelaars Xiaomi w De nieuwe beta-applicatie Mi Fit 3.4.6.8 introduceerde de Poolse taal! Geen applicaties van derden meer veranderd. Voor nu kun je de .apk downloaden van de onderstaande link, wanneer de bètafase afloopt, zal de applicatie officieel naar de Play Store gaan.

Als je meer wilt weten over de Xiaomi Mi Band 3, dan kan dat lees mijn recensiekortom, dit is een zeer goede evolutie van het vorige model. Maar in de laatste dagen gebeurde er iets anders ...

Mi Band 3 met kleurendisplay?

Xiaomi Mijia Hé

Zie ook

Een paar dagen geleden verraste de Chinese reus iedereen compleet en presenteerde verwarrend gelijkaardige apparaten als de Mi Band 3, maar uitgerust met een kleurendisplay. Toespraak op Xiaomi Mijia He, de band heeft het financieringsplatform veroverd en in slechts een paar uur tijd verkocht 10 000-kopieën. Wat wordt een hit in de nieuwe band? Bedienen van andere apparaten vanuit de Mi Home-app! Minus? Op 90% maakt het geen verbinding met de Mi Fit-toepassing, alleen vanuit Mi Home.

Je kunt het Mi Band 3-polsbandje hebben koop hier.
Armband Mi Band 3 in internationale versie tutajbovendien zal de SD8C7KTH1T kortingscode de prijs met enkele $ verlagen.
Hoofdband Xiaomi Mijia Hé tutaj, er is ook een CA% PV704-coupon die de prijs met enkele $ verlaagt.

Het aantal kortingsbonnen is beperkt en op elk moment kan het zwembad verlopen. Meer promoties zijn te vinden op de website Deals.PokolenieSmart.pl. Voor informatie over de nieuwe versie van Mi Fita, bedankt @martig_pl.

Scroll To Top