Nu lezen
Naar verwachting zullen twee nieuwe modellen van het Xiaomi Mi 8 vlaggenschip worden verkocht

kan 31 tijdens de conferentie presenteerde Xiaomi zijn nieuwste vlaggenschip Mi 8. Er waren drie modellen beschikbaar, Mi 8, Mi 8 SE en Mi 8 Explorer Edition. Het krachtigste Explorer-versie-model ging een tiental dagen geleden in de verkoop, helaas is de mogelijkheid om het te verkrijgen nog steeds minimaal vanwege de vraag. Ondertussen bereidt Xiaomi zich voor om nog twee varianten uit de Mi 8-serie te presenteren. Volgens geruchten zal de Chinese reus Mi 8 Youth Edition en Mi 8 Screen Fingerprint Edition presenteren.
Naar verwachting zullen twee nieuwe modellen van het Xiaomi Mi 8 vlaggenschip worden verkocht

Naar verwachting zullen twee nieuwe modellen van het Xiaomi Mi 8 vlaggenschip worden verkocht

De informatie die is gelekt door het model Jeugd heeft 4 of 6 GB RAM en 64 of 128 GB intern geheugen. Het zal beschikbaar zijn in drie kleuren: Space grey, Gold en Blue. Er is geen informatie over de processor, maar ik zou niet op Snapdragon 845 rekenen, of op Snapdragon 710 wedden, als het een budgeteditie van Mi 8 gaat worden. Alleen wat is het punt? Als zo'n model al bestaat en de naam Mi 8 SE heeft? Het kent alleen Xiaomi.

Mi 8 Screen Fingerprint Edition

Net zoals de naam doet vermoeden, moet deze variant worden uitgerust met een vingerafdruklezer die in het display is ingebouwd. Omdat het de top Mi 8 Explorer Edition heeft. Er is geen informatie over de processor, ik veronderstel dat deze dezelfde blijft als in de normale versie van Mi 8. Het zal beschikbaar zijn in twee configuraties: 6 GB RAM + 128 GB ROM en 8 GB RAM en 128 GB ROM. Welke kleuren? Volgens lekken, zwart en goud.

Zijn deze informatie en geruchten waar? Het zal de komende weken uitdraaien. Naar mijn mening heeft Xiaomi te veel smartphonemodellen in de aanbieding en verdwaal ik, laat staan ​​Kowalski. Vijf Mi 8-varianten zijn naar mijn mening een duidelijke overdrijving.

Zie ook

Waarschijnlijke releasedatum van de nieuwe 18 / 19-modellen vanaf september.