Nu lezen
Lenovo Air draadloze hoofdtelefoons uitpakken

Ik heb draadloze hoofdtelefoons van drie fabrikanten getest: Apple, Xiaomi en BlitzWolf. Nu voegt een ander bedrijf zich bij deze groep, Lenovo met hun koptelefoons genaamd Lenovo Air. Ik ben benieuwd hoe ze met de competitie zullen omgaan, ik zal beginnen met uitpakken.

Lenovo Air uitpakken

Lenovo Air-hoofdtelefoons hebben een aantrekkelijk uiterlijk, de behuizing ziet er stijlvol uit. Binnenin is er een magneet die de koffer automatisch sluit, als een kleinigheidje en geniet ervan. Ik hou niet van "losse" elementen, het sluiten van de behuizing elimineert dit probleem. In de set, samen met de koptelefoon, krijgen we een snoer voor het opladen van de hoes en drie soorten rubberen tips die bij de vorm van de oren passen.

Ik had geen probleem tijdens het koppelen van de koptelefoon met de telefoon. Nadat Bluetooth werd uitgeschakeld, herkende Bluetooth automatisch nieuwe apparatuur. De volgende keer dat u de hoofdtelefoon uit de behuizing haalt, maakt u automatisch verbinding met de gekoppelde smartphone, het is niet nodig om de Bluetooth-instellingen in te voeren.

Het geluid in de koptelefoon is schoon, maar voor mij zou het een beetje sterkere lage tonen kunnen hebben. BlitzWolf FYE-3 in dit geval hebben ze een klein voordeel. Ik gebruik de Lenovo Air-koptelefoon maar een uur, maar ik heb al het eerste minpuntje gevonden. De fabrikant gaf het aanraakpaneel op de hoofdtelefoon op en verving het door een fysieke knop. Het feit dat u op een fysieke knop drukt, is zekerder dan een kwast met een touchpad, maar de druk van de in-ear-koptelefoon op uw oor is geen comfortabele oplossing. Ik geef absoluut de voorkeur aan een zachte tik op het aanraakpaneel in plaats van het oorstuk in je oor te duwen. Als u niet op de knop hoeft te drukken, wint het Lenovo-product met BlitzWolf qua comfort. Ze hebben een meer ergonomische vorm, waardoor ze beter in het oor "liggen".

Zie ook
xiaomi temperatuur

Ik heb de Lenovo Air-hoofdtelefoons ontvangen voor testen vanuit de winkel Gearvita.com. De winkel gaf me de kortingsbon "YRmiFVQC", verlaagt de prijs bij $ 31.99. Ik ben benieuwd hoe ze het zullen redden in de sportschool. ze vallen niet uit maar ik moet het tijdens de training controleren.

Scroll To Top