Nu lezen
Xiaomi AirDots draadloze hoofdtelefoon [uitpakken]

Het beste Apple-product van de afgelopen jaren is geen iPhone, maar de AirPods draadloze hoofdtelefoon. Hoofdtelefoons waren vaak een aanfluiting, vooral door de haat van producten met een gebeten appel. Als u AirPods eenmaal gebruikt, in 95% van de gevallen wilt u anderen niet hebben, is het gebruiksgemak geweldig voor mensen die een actieve levensstijl leiden. Xiaomi presenteerde ook hun vergelijkbare, niet-bedrade koptelefoons genaamd AirDots.

Xiaomi AirDots draadloze hoofdtelefoon [uitpakken]

AirDots-koptelefoon reikt in een witte, rechthoekige doos. Binnenin bevinden zich een draadloze hoofdtelefoon, een USB-microUSB-kabel, een gebruikershandleiding en een hoesje met drie functies: het is handig om een ​​koptelefoon te dragen, op te laden en bevat een ingebouwde batterij die de hoofdtelefoon oplaadt elke keer dat we ze in de hoes leggen. Volgens de fabrikant kan de ingebouwde batterij 4 uren muziek afspelen, en de behuizing verlengt de gebruiksduur tot 12 uur.

Eerste indrukken van AirDots?

Er is geen enkele magie tijdens het paren, zoals in het geval van AirPods. Er is geen automatisch bericht om te koppelen zodra we de case op de telefoon openen. U moet traditioneel de optie Bluetooth-instellingen invoeren en naar het apparaat zoeken. Na het koppelen maakt de handset automatisch verbinding met uw smartphone zodra u hem uit de hoes trekt. De geluidskwaliteit is naar mijn mening goed, het wijkt niet af van het Apple-product dat 6x duurder is.

Iedereen heeft een andere vorm van de oorschelp, in mijn geval komen AirPods van Apple "perfect in het oor en liggen". In het geval van Airdots is het slechter, ze zijn absoluut groter en je moet hard drukken. De eerste keer dat ik het verkeerd deed, stak het uit het oor. Ik draaide de verkeerde kant op, het leek mij natuurlijker. Toen ik mezelf in de spiegel zag, realiseerde ik me dat iets hier niet past - ze krijgen te veel. Ik controleerde de reclameaffiches en ze moesten echt niet opvallen, ik wendde me tot de andere en het was goed.

Xiaomi AirDots-koptelefoon stoort de oren niet, zo lang heb ik ze twee uur gebruikt en ik voelde geen ongemak. Het enige ongemak is wanneer ik het oor stop, zoals ik al zei dat je moet drukken.

In één aspect zijn AirDots beter dan AirPods

De koptelefoon van Apple heeft één min, vooral in de herfst / winter wanneer we een sjaal hebben. Zelfs als we ze zachtjes van de bodem duwen, vallen ze uit het oor, als je het gebruikt, weet je zeker wat ik bedoel. In het geval van AirDots is er geen probleem omdat het geheel in het oor zit, we hangen de sjaal of kap niet aan de onderkant.

Airdots-koptelefoon is verdwenen Gearbest/Banggood en aliexpress, nergens zijn beschikbaar. De vraag op de markt was groter dan de producent? Hetzelfde als tijdens de eerste maanden van AirPods-verkopen door Apple.

Xiaomi AirDots [uitpakken]

Xiaomi AirDots [uitpakken]

Zie ook
Oclean x

Xiaomi AirDots [uitpakken]

Xiaomi AirDots [uitpakken]

Xiaomi AirDots draadloze hoofdtelefoon [uitpakken]

Xiaomi AirDots draadloze hoofdtelefoon [uitpakken]

Scroll To Top