Nu lezen
De tweede generatie Mijia sportschoenen

Mijia Sportschoenen 2

In het tweede kwartaal van vorig jaar kocht ik Xiaomi-sportschoenen, Mijia Sportschoenen in het zwart. Ik ben gelukkig met hen, dat zijn ze zeer comfortabel en licht. Ik besloot om deze keer nog een paar te kopen grijs. De Chinese fabrikant introduceert een verbeterde versie, de tweede generatie Mijia Sportschoenen 2. Een modernere look en een betere afwerking zijn geïntroduceerd dankzij het gebruik van een andere methode voor het verbinden van materialen. Ondanks de veranderingen behielden de nieuwe schoenen de zeer betaalbare prijs die kenmerkend was voor de eerste generatie.

Mijia Sportschoenen 2

Mijia Sportschoenen 2

De revolutionaire methode om nieuwe schoenen te produceren is Uni-Moulding. Het proces omvat een combinatie vijf verschillende materialen, lagen in één. Om zoveel delen als elke laag te verbinden oddzielana za pomocą cienkiej folii poliuretanowej która jest tłoczona, a następnie klejona. Elementy są ściskane razem z formą. Dzięki takiemu zabiegowi w Mijia Sport Shoes 2 na pewno nie zobaczymy resztek kleju. Druga ważna cechą Uni-Moulding jest dużo mniejsze prawdopodobieństwo rozklejenia się obuwia, niż w przypadku użycia tradycyjnego kleju. Kolejny plusem Uni-Mouldingu jest jeszcze lepsza stabilność. Xiaomi poprawiło również podeszwę środkową. Tym razem została stworzona przez firmę Dow Chemical. Zamiast korzystać z tradycyjnej pianki EVA, zastosowano INFUSE. Dzięki czemu poprawiono sprężystość i zmniejszono ryzyko odkształcenia środkowej podeszwy. 

Mijia Sportschoenen 2

Het bovenste deel van Mijia Sportschoenen 2 is naadloos gemaakt, er is maar één verbinding gemaakt. Je kunt je schoenen zonder risico in de wasmachine gooien, ze doen niks.

Mijia Sportschoenen 2

Net als de vorige generatie heeft de tweede veel kleuropties om uit te kiezen. Voor vrouwen zijn er twee beschikbaar: oranje en wit, zijn alleen beschikbaar in de maten 36-39. Voor mannen biedt Xiaomi kleuren: zwart, blauw, donkergrijs en wit. Alle maten zijn verkrijgbaar in 39-46. Ik neem zwart. Er is geen informatie over de slimme chip die de eerste generatie had.

Mijia Sportschoenen 2 hebben nog steeds een betaalbare prijs 199-yuan, $ 31. Schoenen zullen vanaf morgen verkrijgbaar zijn, 11 juni.

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top