Nu lezen
Kortingen voor Xiaomi-laptops in officiële winkels

Ik gebruikte een laptop Xiaomi Air 13,3 inches, nu soms bereiken voor Xiaomi Notebook Pro 15. Meestal wanneer ik StarCraft 2 wil spelen. Beide computers goed werken, hebben ze geen oog springende gebreken hebben op een pluspunt is zeker is de kwaliteit van de metalen behuizing. Elke dag ben ik een gebruiker apparatuur uit de gebeten appel-logo en product Mi moeite me twee dingen, een andere actie trackpad en een gebrek aan MacOS. Als u op zoek bent naar een goed gemaakte hardware met Windows, raad ik u ten zeerste aan om de Xiaomi-producten te gebruiken.

Kortingen voor Xiaomi-laptops in officiële winkels

Grote kortingen op Xiaomi-laptops in officiële winkels

Als je een contactpersoon die momenteel in China, kunt u een laptop met het logo van me kopen voor een actieprijs. Het kan niet worden uitgesloten dat winkels die import in Europa aanbieden ook de prijzen verlagen. De grootste korting is op de nieuwste gaming-laptop van Xiaomi. De korting is 800-yuan, tot $ 112 voor dollars. Voor 8199-yuan, $ 1224 krijgen we een laptop met Intel Core i7-processor, RAM 16GB-geheugen en speciale Geforce GTX 1060 grafische kaart. De basisversie van de laptop voor gamers met i5, 8 GB RAM-geheugen en een grafische kaart Geforce GTX Ti 1050 700 yuan korting, $ 104 en 5299 huidige prijs is yuan, $ 790.

Grote kortingen op Xiaomi-laptops in officiële winkels

Zie ook

De promotie is ook van toepassing op kleinere apparatuur, namelijk de Xiaomi Air 13,3. De prijsverlaging is 400 yuan, $ 60. Voor de laptop moet je 4999-yuan betalen, of $ 746. De laagste korting van 200-yuan is voor de Xiaomi Notebook Pro 15.

Hoe lang duurt de promotie? Het is niet bekend wie hem wil laten opschieten. Als iemand contact heeft met iemand in China, koop ik graag de krachtigste gaming-laptop, laat het me weten! Zo niet, dan zal ik het in de winkel bestellen Gearbest zodat u bij de levering niet extra hoeft te betalen.

Scroll To Top