Nu lezen
Een elektrische wijnopener, natuurlijk Xiaomi.

Elektrische wijnopener

Sommige Polen associëren alleen met Xiaomi smartphones, maar de Chinese fabrikant gewend aan het feit dat zijn portfolio is misschien wel de meest uitgebreide van alle bedrijven in de wereld. Sinds kort is ze zeer actief op het gebied van culinaire kunst. Ik kocht stalen pannen, maar ik heb mijn vaardigheden overschat en alles verbrand. Zelfs Xiaomi stempel niet helpt, er gaat niets boven Teflon. Chinezen houden van de Italiaanse keuken, maar ook van rode wijn voor gerechten. Het keukenaccessoire dat gisteren naar het crowdfundingplatform ging, is een elektrische wijnopener. Hij heeft al 256% van de vereiste som bereikt, ter vergelijking, de auto-luchtreiniger is momenteel 153%, je kunt de prioriteiten in China zien ??! Opzichten.

Xiaomi elektrische wijnopener

Elektrische wijnopener xiaomi

Dit is geen nieuw product, elektrische wijnopeners zijn al vele jaren op de markt. Xiaomi verbetert vaak dingen die al beschikbaar zijn bij andere bedrijven. De Xiaomi wijnflesopener heeft een behuizing volledig gemaakt van zwart roestvrij staal, afgewerkt met een mat oppervlak. Aan de zijkant bevinden zich twee knoppen waarmee u de kurk kunt doorsteken en trekken.Daarnaast is er een LED en LED-display aangeeft hoeveel er reeds geopende flessen. Goede weergave van grappen, is alleen de LED die het laadniveau aangeeft. De elektromotor wordt aangedreven door de 550 mAh-batterij. Opgewekt door het motortoerental maakt het openen van de wijn tijdens 6 seconden. Ik zou graag willen dat mijn auto tot honderd heeft. Tijdens het openen geluidsniveau van maximaal 60 db uitsturen. Met de 550mAh-batterij kunt u 70-flessen wijn op één lading openen. Het heeft ook een Quick Charge, na 5 minuten opladen kunt u nog een 10-fles openen. Als we echter zeventig moeten openen, duurt het twee en een half uur om volledig op te laden. Het opladen vindt plaats via de micro-usb-poort.

De Xiaomi elektrische wijnopener kost 99 yuan, 15 $. Verzending naar klanten start vanaf 10 juni. winkel Banggood.com hij heeft al een opener aan zijn aanbod toegevoegd.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top