Nu lezen
Viomi elektrische boiler

Viomi elektrische boiler

De afgelopen weken waren de overvloedige tijd van nieuwe Xiaomi-producten op het gebied van huishoudelijke apparaten, dit keer voor de elektrische boiler Viomi. Het is gewoon een terma die water verwarmt.

Viomi elektrische boiler

Viomi elektrische boiler

De watertank heeft de capaciteit 6,6L, het assemblageproces is heel eenvoudig. Gewoon een inlaat van koud water, een blauwe kraan om verbinding te maken met de installatie. De rode kraan is precies hetzelfde, het is de uitlaat van warm, verwarmd water. Elektrisch verwarmingswater kan overal in huis, in de badkamer of in de keuken worden geplaatst. Het enige dat u hoeft te doen is verbinding maken met het watersysteem. Het is bedekt met wit ABS-plastic. Bovenaan is een knop voor het instellen van de temperatuur van het water te elimineren bacteriën het water op graden Celsius 75 Verwarm. Het stroomverbruik van de Viomi-waterverwarmer is 1500W. Het apparaat heeft een veiligheidsventiel met een temperatuursensor om het verwarmen van water te stoppen. Het heeft geen Smart-functies, geen Wi-Fi- of Bluetooth-connectiviteit. Normale terma, maar Xiaomi! 🙂

Viomi elektrische boiler

De prijs in China voor terme is betaalbaar, het is 399 yuan - $ 63. Helaas is de beschikbaarheid van Viomi-producten in Europa slecht. Er is een boiler die we op een kast in de keuken of kantoor zetten - VIOMI 4L Smart Instant heetwaterdispenserIk hoop dat het aanbod in de loop van de tijd zal worden uitgebreid. Persoonlijk zou ik de koelkast het liefst willen.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top