Nu lezen
Flamingo en neushoorn van Xiaomi, koop je?

Xiaomi wedt duidelijk de afgelopen dagen op "zomerproducten". Gisteren heb ik geïnformeerd over waterdichte behuizing voor smartphones, vandaag zal ik een paar woorden schrijven over opblaasbare flamingo en neushoorn. Twee dingen waarin ze zich bevonden de tafel van gisteren nieuwe Xiaomi-producten. De tabel bevatte alleen nieuwe Xiaomi-producten die werden toegevoegd aan het aanbod van winkels die bestellingen naar Europa verzenden. Tijdens deze post besefte ik dat ik, in plaats van een neushoorn te typen, een eenhoorn in de tafel binnenkwam, jammer.

Flamingo en neushoorn!

Flamingo en neushoorn!

Als je droomt van zwaaien op de rug van een flamingo of een UNICORLD die door de golven in de oceaan slingert, heeft Xiaomi in je portfolio een product geïntroduceerd dat jouw droom vervult. Beide "dieren" waren gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal met een waterdichte sluiting en 3D-bedrukking. Er is geen risico, geen allergieën. Gekleurde afdrukken zijn niet-toxisch. Maak je geen zorgen als je het niet wilt, hij hoeft geen flamingo voor zijn kind te pompen. De keuze is een elektrische of handpomp voor meer ambitieuze en hardnekkige mensen.

De flamingo heeft 173 cm lang en 170 cm lang. De neushoorn is lager, hij heeft 102 cm hoogte, maar hij is veel langer, 201 cm. Beide "dmuchawce" hebben een laadcapaciteit tot 90kg.

Zie ook
Xiaomi Super Soco Speedy DU

Flamingo en neushoorn!

Zowel neushoorns als flamingo's zijn te koop AliExpress.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top