Nu lezen
Freefinger nieuwe smartphone-houder voor Youpin

In de afgelopen maanden zien we een nieuwe trend met betrekking tot hoesjes voor smartphones en speciale houders die aan de achterkant vastzitten om het gemakkelijker te houden. Smartphones zijn geen gadget meer dat we in onze handen houden en worden een verlengstuk van de hand, het is verontrustend ..

Eerlijk gezegd kocht ik deze hoes met een speciale teenriem, maar ik besloot om het alleen te kopen omdat het een officiële hoes is voor Xiaomi Mi 9. Het is groot, onhandig en het is ongemakkelijk om de riem (handvat) in uw zak te dragen.

Freefinger xiaomi

Helaas gaat Xiaomi verder in deze richting en voegt het toe aan het Youpin-merk voor mobiele telefoons, Zhuhai en Hong Enterprise Co., Ltd. Binnenin is er een beugel met de afmetingen 80 mm x 25 mm, gemaakt van 420 roestvrij staal en bedekt met leer. Aan de andere kant is er een dubbelzijdige tape om de hendel aan de achterkant van de telefoon te kleven.

De grip van de freefinger is geprijsd op 28.9 yuan of $ 5. Het is verkrijgbaar in vier kleuren: blauw, zwart, bruin en groen.

Naar mijn mening brengen we te veel tijd door met de telefoon in de hand, en dergelijke handgrepen zullen de zaken alleen maar erger maken. Omdat ik al een smartphone aan mijn vinger heb vastgehaakt, zal ik mijn e-mail opfrissen en kijken wat er op Facebook staat, misschien is er iets gebeurd. In 90% verspillen we geen tijd! Daarom is hij een groot voorstander van de "time before screen" -functieals je niet weet wat het is, verwijs ik hiernaar binnenkomst. Ik hoop dat zelfs delen van de vereniging hun ogen zullen openen en wanneer ze het resultaat twee uur per dag onnodig zien aan de telefoon, zullen ze besluiten iets in hun leven te veranderen.

Scroll To Top