Nu lezen
Flydigi Gamepad van Xiaomi voor iPhone-gebruikers

Xiaomi werkt ondanks alle regels, vaak heb ik gezegd dat het bedrijf op zijn financieringsplatform openstaat voor allerlei soorten producten. De nieuwheid van gisteren bevestigt deze stelling definitief. De Flydigi-gamepad is toegevoegd aan het aanbod alleen compatibel met Apple-smartphones, d.w.z. iPhones. Gemaakt door Shanghai Feizhi Electronic Technology Co., Ltd.

Flydigi Gamepad

Flydigi Gamepad van Xiaomi voor iPhone-gebruikers

Er zijn twee versies beschikbaar:

  • WASP-X voor mensen met een iPhone X
  • WASP-N voor mensen met een iPhone 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8 en iPhone 8 Plus

De controller maakt gebruik van Plug en Play-technologie, maakt geen gebruik van Bluetooth en gebruikt de Lightning-aansluiting om de smartphone op te laden. Het biedt een stabiele verbinding en vloeiendere reproductie van bewegingen.Flydigi maakt gebruik van schermtoewijzing die gebruikmaakt van aanraakbesturing om bewegingscommando's te verzenden.

Flydigi Gamepad

De kwaliteit van vakmanschap is traditioneel op het hoogste niveau. Aan de achterkant is er grafeen om de koeling van de smartphone te verbeteren en zo te voorkomen dat de processorsnelheid daalt waardoor FPS-drops zouden ontstaan. De knoppen zijn gemaakt van siliconen.

Zie meer

De batterijcapaciteit is 300 mAh, levert ongeveer 15 uren speeltijd op. De controller is de afgelopen tijd volledig compatibel met de meest populaire spellen, namelijk Fornite en PUBG.

Flydigi Gamepad

De Flydigi Gamepad was geprijsd op 239 yuan, $ 35 in zowel de WASP-X en WASP-N versies. Ik respecteer dit beleid, sommige fabrikanten verhogen de prijs van producten voor de iPhone X, Xiaomi doet dat niet. Het product is al te koop in China, het zou binnenkort moeten verschijnen in winkels die aankoop en verzending naar andere landen aanbieden.