Nu lezen
Gaming-smartphone Xiaomi Black Shark zal andere markten betreden

Onlangs heeft de presentatie van de tweede generatie Xiaomi gaming-smartphone genoemd Black Shark Helo. Vermoeide spelers namen het nieuwe model niet enthousiast over, ze rekenden op meer nieuwe producten. Het is niet moeilijk om het niet met hen eens te zijn, de eerste generatie had pas een 7-première maanden geleden. De processor bleef hetzelfde, de krachtigste processor op dit moment van Qualcomm of Snapdragon 845.

Als je in Europa woont en een gamingmonster van Xiaomi wilt kopen, heb ik goed nieuws voor je, je kunt het officieel in Europa kopen.

Gaming-smartphone Xiaomi Black Shark zal andere markten betreden

Gaming-smartphone Xiaomi Black Shark zal andere markten betreden

Xiaomi Black Shark zal naar verwachting debuut maken in Europa op 9 in november, met andere woorden 3-dagen! S werd geopendspeciale, wereldwijde versie van de BlackShark-website waarop u uw e-mailadres kunt achterlaten en wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe producten.

Heb je nog nooit van deze smartphone gehoord? Xiaomi Black Shark is een apparaat dat de 4-maanden in de ranglijst heeft geleid Antutu, het was de meest efficiënte Android-smartphone op de markt. Hoewel het bijna een half jaar geleden werd gepresenteerd, bevindt het zich nog steeds in TOP 10. Allemaal dankzij het innovatieve koelsysteem. Het scherm heeft een 5,99-diagonaal in Full HD + met de 18: 9-beeldverhouding. Klanten kunnen kiezen tussen 6 of 8 GB RAM. Wat betreft de ruimte voor gegevens, er zijn 64-, 128- of 256 GB-versies om uit te kiezen. Het geheel wordt gevoed door een batterij met de 4000 mAh-capaciteit.

Vraag je je af over een kerstcadeau voor een virtuele entertainmentfreak? Xiaomi Blach Shark is een interessante optie.

Gaming-smartphone Xiaomi Black Shark komt ook andere markten binnen

Scroll To Top