Nu lezen
Gearbest - betaling in PLN.

beste gearbestelling

Gearbest.com Dit is mijn favoriete winkel waar ik Chinese gadgets bestel, in de laatste week dat hij in de voetsporen van AliExpress trad en de samenwerking met de transferdiensten 24.pl vaststelde, de mogelijkheid van betaling via bankoverschrijvingen introduceerde, met lage valutaconversie en commissie.

De vorige betaalmethode

Tot zover, tijdens bestellingen in de winkel Gearbest.com we konden betalen met een kaart of via Paypal. Als iemand Chinese gadżeciarzem ik kon het opzetten van een rekening in buitenlandse valuta (in mijn T-Mobile banking diensten - het is gratis) en rekening Web Exchange, koos ik walutomat.pl. We doneren aan X walutomatu en definieer de zloty wisselkoers, die in ruil voor dollars of onmiddellijk te ruilen voor dollars zijn - op dit moment de best mogelijke cursus. Meestal is het een paar groszy meer dan de huidige dollarkoers. De hele transactie vanaf het moment dat we geld van onze rekening opnemen naar een opname in een andere valuta kost ongeveer 30 minuten. Natuurlijk kunt u betalen een gewone bankpas met onze bank voor aankopen, maar houd er rekening mee dat als een bank przewalutowuje bedrag en het zal niet een paar centen en enkele tientallen (meestal 10-30gr per dollar, gedetailleerde informatie is te vinden op onze bank). Bij grotere bedragen wordt het verschil aanzienlijk.

Nieuwe betaalmethode - Platnosci24.pl

Nu, na het plaatsen van de bestelling, kunnen we de betaling via kiezen przelewy24.pl de service converteert de kosten van het product automatisch, zodat we in zloty kunnen betalen. Vervolgens verzenden we een gewone binnenlandse overschrijving naar de gegevens die door de 24.pl-overdrachtsservice aan ons zijn verstrekt. Dankzij de online betaling wordt de overdracht binnen enkele seconden geboekt en wordt de bestelling correct betaald.

Winstgevendheid? Hoeveel we te veel betalen door przelewy24.pl?

Over het voorbeeld Scooter Xiaomi. die momenteel in de promotie zit, laat zien hoeveel "het kost" om het nieuwe betalingssysteem op Gearbest.com te gebruiken

Xiaomi M365 elektrische scootmobiel kost momenteel 399,99 $, valutaomrekening in de huidige dollarkoers: 1479,96 PLN.

Het bedrag in Poolse valuta door het overboekingsformulier 24 is PLN 1504,76.

De snelheid waarmee 24-transfers onze aankoop hebben omgezet, is 3,76 $, de huidige wisselkoers van de 3,70-dollar. We hebben 6gr voor 1 $ en 25 PLN betaald voor alle scooters. Als we met een kaart betalen (bijvoorbeeld van de bank BGŻ BNP PARIBAS), zou de dollar 3,83 zijn - de kosten van de scooter zouden hoger zijn geweest met PLN XNUMx dan de dollarbetaling.

Zoals u kunt zien, werkt Polen samen met een Chinese winkel het stelt ons in staat om 27 PLN op te slaan, We kunnen het bespaarde geld besparen voor een "betere" verzendmethode.

Ik raad u echter aan op te letten voor prijzen bij Gearbest.com, soms zijn ze aantrekkelijk en soms hoog. Bij het kopen van duurdere items, raad ik aan eerst de wedstrijd te bekijken. Ik nodig je ook uit om te volgen deals.pokoleniesmart.pl als ik een interessante promotie tegenkom die ik zal delen.

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top