Nu lezen
Gearbest - eenvoudige manieren om geld te besparen

Gearbest is mijn favoriete Chinese winkel. Soms gebeurt het dat ik een andere aankoop doe, maar sporadisch. Het hangt allemaal af van de prijs en verzendmethode. Black shipping is een beetje schandalig sinds Black Friday, maar nu is alles weer normaal. Op oudejaarsavond bestelde ik speelgoed, alleen in Gearbest-winkel en na een week waren ze bij mij thuis. Het is een goed idee om een ​​paar dingen te controleren voordat u bestelt

Kortingsbonnen en promoties

Het eerste en belangrijkste is om te controleren of er een korting op het product is. Op de Deals.PokolenieSmart.pl, de nieuwste promoties worden doorlopend gepubliceerd. Als de kortingsbon niet wordt weergegeven onder "Nu kopen", betekent dit dat de korting van het Flash- of E-mailprijstype is, maar we kunnen het bedrag bovendien verlagen met Gearbest-punten, in het geval van couponpromoties kunnen punten niet worden gebruikt.

Promoties weergeven Deals.PokolenieSmart.pl

Dit is hoe de E-mail- of Flash Sale-promoties eruitzien op Gearbest

Punten op het Gearbest-account

Wanneer we inloggen op het Gearbest-account, zien we bovenaan hoeveel punten we hebben. We verwerven het door te winkelen, recensies te schrijven, als een voldoening die wordt gemaakt door de steun van de winkel.

50-punten = $ 1-kortingen, maximaal kunt u de prijs verlagen met 30%.

Welke verzendmethode is het beste?

gearbeste verzending

Momenteel heeft de winkel vier verzendwijzen. Ik kies de eerste methode, niet-geregistreerde zending, als het mij niet uitmaakt wanneer het product goedkoop is. Soms komt de zending zelfs sneller aan dan geregistreerd, afhankelijk van geluk. Als het product ongeveer $ 10 kost, kies ik liever een niet-geregistreerde zending dan om extra te betalen aan de geregistreerde, die vaak een paar dollar moet betalen.

Wanneer ik besluit te registreren, kies ik voor Nederlandse post, tenzij deze veel duurder is dan andere. Ervaring uit Nederland Geregistreerd is de snelste. Ik raad niemand aan spoorwegen te gebruiken, tenzij er helaas geen andere is, je moet wachten.

Niet-geregistreerde en geregistreerde zendingen kunnen door het douanekantoor worden vastgehouden, maar maandenlang zijn er gelukkig al mijn weglatingen. 🙂 Er zijn echter eenvoudige trucjes om te vermijden door te kiezen voor Priority Line of om te bestellen vanuit een magazijn in Europa.

De beste optie als het gratis is of een duur product bestelt, is Priority Line selecteren.

De pakketten worden naar het Verenigd Koninkrijk verzonden, vervolgens opnieuw verpakt en verder binnen de Europese Unie verzonden, waardoor btw wordt vermeden. Ik heb al veel telefoons, drones, lampen en stofzuigers besteld en ik heb zelfs geen BTW / douanekosten aangerekend toen ik Priority Line koos. De 100% -garantie bestaat niet, maar vandaag werkt het perfect. Er is echter één minus, de verzendtijd. Helaas is dit anders. Ik bestelde bijvoorbeeld begin december een gitaar en ontving die pas in de laatste week van januari. Bijna twee maanden, lang. Echter, met behulp van dezelfde methode, Priority Line, bestelde ik speelgoed voor oudejaarsavond, na een week ontving ik een pakket van de DPD-koerier. Ik weet niet waar het van afhangt.

Ik raad de prioriteitslijn aan voor alle bestellingen wanneer de prijs $ 50 overschrijdt.

De snelste verzending is DHL koerier

De laatste, snelste en vaak de duurste methode is Expedited Shipping, pakketten worden verstuurd door koeriersbedrijf DHL en na enkele dagen klopt de koerier al aan de deur. Het nadeel is dat zendingen altijd worden gecontroleerd door het douanekantoor in DHL. Voor mensen uit Wielkopolska heb ik goed nieuws, DHL Poznan berekent de douanerechten van de factuur die bij het pakket is gevoegd, en Gearbest begrijpt vaak de waarde. Als we bijvoorbeeld een laptop bestellen voor 4 duizenden goud, zegt Gearbest dat het 400 PLN kost en dat we 60-100 PLN betalen. Mensen die door DHL Warsaw worden bediend, worden echter om een ​​bewijs van aankoop en betaling gevraagd, op basis hiervan worden de douanerechten voor hen berekend.

Gearbest tijdschriften in Europa en zelfs Polen!

Gearbest heeft zijn infrastructuur in Europa sinds enkele maanden dynamisch ontwikkeld. Het grootste voordeel is het feit dat pakketten uit Europese tijdschriften niet worden gecontroleerd door douanekantoren, pakketten binnen de Europese Unie zijn niet onderhevig aan controle. De levertijd is ook veel korter. Ik bestelde een camera met een recorder op een vrijdag, vanuit een magazijn in het Verenigd Koninkrijk op maandag arriveerde een DHL-koerier met een pakket. Onlangs heb ik ook een sportcamera Mijia 4K besteld bij een warenhuis in Polen. Het bevindt zich precies in Słubice. De camera werd per gewone aangetekende post verzonden en de postbode bracht het na twee dagen.

Beschikbare magazijnen worden gepresenteerd boven de prijs van het product

China - het is bekend
HK - het is Hong Kong
GW-3 het is VK
GW-4 het is Polen
GW-5 het is de Tsjechische Republiek
GW-6 het is Frankrijk
GW-16 het is Spanje

Ik heb me ingeschreven voor elk van de tijdschriften, je kunt zien wat er momenteel in jouw land is. Als de prijs van de Europese tijdschriften niet veel hoger is dan het Chinese tijdschrift, is dit absoluut de beste keuze. We moeten zelf beslissen of we liever langer wachten, of meer betalen en een bestelling hebben in maximaal één week.

Scroll To Top