Nu lezen
Assistent geven - winkelkosten verlagen.

Vanwege het feit dat apparaten van het merk Xiaomi officieel niet beschikbaar zijn in Polen (met uitzondering van telefoons en camera's), bestel ik rechtstreeks in Azië. Een paar maanden geleden kwam ik een dienst tegen geven Assistant. Welke biedt zogenaamde cashback. De service is dat u een product koopt in een van de bevolkte online winkels en dat de service een deel van de gemaakte kosten terugbetaalt. Het percentage van het rendement hangt af van de gegeven winkel.

De websites die ik het vaakst gebruik:

  • Aliexpress - 6%
  • Banggood.com - 7%
  • Gearbest .com- 2%
  • Lightinthebox.com- 10%

Ik heb 148,33 $ verzameld, omdat het bij elke aankoop slechts enkele seconden kostte. Je denkt dat het het waard is. Ik raad deze service ten zeerste aan. Ik heb nooit een probleem gehad dat ik geen aankoop deed. Cashback is onafhankelijk van de promoties in winkels, het wordt altijd in rekening gebracht voor aankopen.

Als u een account maakt met deze link . We komen beiden na 5 $, goedemorgen. Fondsen worden elke maandag betaald als de waarde van w Huidige verdiensten zal 5,99 $ overschrijden. Elke aankoop belandt eerst bij All Time Earnings en vervolgens tijdens het maximum van 60 dagen gaat deze naar Current Earnings.assistent geven

Hoe je je avontuur begint met geven Assistant?

Ik raad aan om in te loggen in de privébrowsermodus (incognito) en Adblock en andere inhoudsblokkerende plug-ins uit te schakelen. Anders ontvangt u geen 5 $ registraties.

Voer je e-mailadres in, gebruik bij voorkeur de e-mail die is gekoppeld aan het Paypal-account en klik op GO. Je kunt ook via Facebook, persoonlijk ben ik niet overtuigd van deze site.

Voer het wachtwoord in en klik op VOLGENDE.

givinigassistant

De speciale knop Geven-assistent kan worden weggelaten door op 'Overslaan' te klikken. Ik mis ontbrekende Cashback-opportunities.

givingassistant

Het account is gemaakt, klik op Start verdienen. Je kunt dat rendement al beginnen kopen. Start de browser in privémodus en schakel Adblock uit in de zoekbalk op de pagina Givingassistant.com voer de naam in van de winkel waarin u wilt winkelen. In mijn geval is dit Gearbest.com. Je ziet meteen hoeveel geld er in een bepaalde winkel is. Gearbest.com heeft momenteel 2%.assistent geven

Klik daarna op Nu tonen, log in bij de winkel en koop wat je wilde. Cashback wordt toegevoegd aan uw account geven Assistant binnen enkele uren tot 7-dagen.

givingassistant

Om geld te kunnen storten, moet u een account aanmaken. We gaan naar Mijn account.

assistent geven

Dan instellingen.

assistent geven

Verdiend geld kan worden teruggetrokken, de schuifregelaar naast de nummer twee pijl verplaatst naar links of verplaats deze naar rechts en een deel van het geld wordt gedoneerd aan een goed doel. Wat we kiezen, hangt van ons af. Als u besluit om het geld naar u toe te laten, moet u de gegevens invullen met de 1-nummerpijl. Na het invullen van de gegevens, selecteert u uitbetalingen naar de Paypal-account en wacht tot het geld in Huidige inkomsten hoger is dan 5,99 $.givingassistant
Het Poolse alternatief voor Giving Assistant is PlanetPlus.pl, Ik raad ook aan om mee te doen. Soms hebben ze leuke acties met promoties zoals 30% cashback op AliExpress. Ik heb dwa twee keer kunnen vangen

Reactie bekijken (1)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top