Nu lezen
Bluetooth-computerluidsprekers van Xiaomi voor 399-yuan

De eerste officiële computerluidsprekers van het bedrijf Xiaomi zijn in de uitverkoop. Luidsprekers zijn gewijd aan een pc, maar dankzij de draadloze Bluetooth-verbinding kunnen ze ook worden gebruikt om muziek af te spelen vanaf een smartphone, tablet, notebook en andere apparatuur met Bluetooth-technologie.

Bluetooth-computerluidsprekers van Xiaomi

Bluetooth-computerluidsprekers van Xiaomi

De luidsprekers gebruiken ondersteuning voor verliesloos afspelen van audio, en dankzij de microfoon ondersteunen ze ook spraakoproepen. Ze hebben een minimalistisch ontwerp, een rechthoek met afgeronde randen. De behuizing is gemaakt van een aluminiumlegering die vele behandelingen heeft ondergaan, waardoor het oppervlak glad is.

Bluetooth-computerluidsprekers van Xiaomi

De hoofdluidspreker is voorzien van een volumeknop in de linkerbovenhoek. Er is ook een verborgen microfoon op het voorpaneel en een LED aan de bovenkant. De eersteklas 2-inch HIFI-luidspreker met volledig bereik en het NdFeB-systeem voor dubbele magnetische circuits is verantwoordelijk voor de geluiden.ewka z materiału polimerowego KAPTON, która zapewnia doskonałe dynamiczne efekty wysokiej częstotliwości. Obsługuje bezstratny dźwięk bluetooth przy pomocy audio DSP.  Głośniki są kompatybilne z kilkoma formatami audio: mp3, AAC, aptX, aptX Low Latency. Dla przypomnienia format aptX zapewnia jakość dźwięku na poziomie CD. 

Als iemand geen draadloze v4.2-bluetooth-verbinding wil gebruiken, dan misschien korzystać z portu mini jack 3,5 mm który umiejscowiony jest na głównym głośniku. Moc zestawu wynosi 2x12W.

Bluetooth-computerluidsprekers van Xiaomi

Bluetooth-computerluidsprekers van Xiaomi

Bluetooth Xiaomi-computerluidsprekers zijn nu te koop in China, de prijs is 399 yuan $ 59. Zijn ook beschikbaar in de winkel Gearbest. De promotie is momenteel gaande, de coupon GB $ CNBTCSP2 verlaagt de prijs tot $ 89.99.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top