Nu lezen
Xiaomi iHealth glucometer, hulp voor diabetici.

Xiaomi iHealth glucometer

Ik heb al een drukmeetinstrument en thermometers in mijn aanbod. Onlangs presenteerden zij een ander product voor levensmonitoring. Xiaomi iHealth Glucometer, toen ik dit product zag, had ik één partij, maar waarom gebruikten ze de 3,5mm mini-jack-connector als deze al tot het verleden behoort? Halo Xiaomi, we hebben het einde van 2017 year - mini-jack sterft. Na een lange reflectie deden ze het goede. Door de draadloze verbinding te verbreken, is de algehele omvang afgenomen en is de prijs verlaagd.

De Wereldgezondheidsorganisatie meldde dat 2014 miljoen mensen in de wereld in 422 met diabetes leefden, en tegen het jaar 2030 de zevende van de meest voorkomende doodsoorzaken zal zijn. Xiaomi heeft het probleem opgemerkt en probeert mensen te helpen die lijden aan het dagelijks leven.

Xiaomi iHealth glucometer

Xiaomi iHealth glucometer

Het apparaat is via de hoofdtelefoonaansluiting op onze smarton aangesloten en we starten de iHealth-app. Leg dan een druppel bloed op een speciale strip en plaats deze in het apparaat (je weet niet hoeveel de strips zullen kosten, we krijgen 25-stukjes voor de set). Na een tijdje zullen we de testresultaten op het smartphonescherm kunnen lezen. Net als bij iHealth, worden de resultaten in de cloud opgeslagen en kunnen we suikerniveaus met langere tussenpozen controleren. Mobiliteit is absoluut het grootste kenmerk. We kunnen Xiaomi iHealth Glucometer overal mee naartoe nemen, maar vergeet de adapter niet als u geen hoofdtelefoonaansluiting hebt. Het apparaat werkt op een CR1620-batterij die bij de set is inbegrepen.

Beschikbaarheid en prijs

Helaas biedt op dit moment geen enkele winkel de verzending van Xiaomi Glucometer naar Polen aan. men kan abonneren op de lijst en we ontvangen een melding wanneer deze is verzonden. De prijs in China is 99RMB, dat is ongeveer 54 PLN.

Reactie bekijken (1)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top