Nu lezen
Handvat voor push-ups van het Xiaomi crowdfunding-platform

Ik hou van fysieke activiteit, wees fit. De afgelopen maanden motiveerde Apple Watch me om meer te bewegen, dankzij maandelijkse uitdagingen. Deze maand moet ik bijvoorbeeld 24 700-calorieën verbranden en helaas heb ik wat rond gelopen. Alleen 3-dagen zijn nog te zien tot eind mei en ik heb meer dan 4 duizenden kcal om te branden. Het zal zeker het einde van de maand voor mij zijn, maar ik zal het doen - de medaille voor de uitdagingen van de maand moet zijn!

Enige tijd geleden verscheen een interessant product van Yunmai op het Xiaomi-verkoopplatform, Youpin. Het is een speciaal platform met een tiental gaten en speciale handgrepen. Onder mijn vrienden wist niemand waar de gadget voor was, en dit is slechts een opdrukhandvat.

Elke kleur is verantwoordelijk voor de betrokkenheid van een andere spiergroep tijdens push-ups. Ik kan eerlijk zeggen dat ik sceptisch was over dit product, maar na de eerste training ben ik van gedachten veranderd. Als ik de handvatten vasthoud, werken mijn borstspieren veel beter dan mijn handen plat op de grond te houden.

Een jaar geleden gebruikte ik de applicatie die is ontworpen om 'pomptraining' te noemen, van beginner tot de persoon die 100 in één serie zal uitvoeren. Ik herinner me dat ik niet het hele trainingsplan heb voltooid. Zodra ik geen training wilde doen, heb ik notoir uitgesteld ... en helaas faalde het. Ik kreeg + - 70 pushups in een serie, ik was zo dichtbij! De sleutel tot succes? Plaats geen enkele training!

Ik kwam terug naar deze applicatie toen ik een handvat kreeg voor de Yunmai push-ups en begon vanaf het tussenliggende niveau .. na een paar dagen gaf ik het op. Ik kon het veronderstelde aantal herhalingen niet uitvoeren, hoewel ik er een jaar geleden in slaagde om het zonder hendels te maken. Ik begon opnieuw te trainen, dit keer koos ik de laagste moeilijkheidsgraad. Pompen met handgrepen, een andere handpositie zijn beslist moeilijker en houden de borst steviger in. De kooi is absoluut meer opgepompt, tot nu toe traint het alleen op de buitenste blauwe kleur. Ik zal later naar de schouders draaien, momenteel concentreer ik me op de kooi.

Ik maak het 1-niveau snel af en ga naar de tweede.

Wat ik leuk vind aan het Yunmai-product is vouwen. Het platform heeft speciale gaten waarin we de handgrepen plaatsen en dubbelvouwen. Hierdoor worden de handvatten gebruikt als transporthandvat. Bid "transport", maar dankzij zo'n oplossing zullen de handvatten niet verloren gaan omdat ze altijd bij het platform zullen zijn. Ik raad het aan als je geen tijd hebt voor een sportschool en je wilt thuis trainen.

Zie ook

Een ander belangrijk pluspunt in het Yunmai-product is de positie van de polsen, het is "gezonder" omdat ze niet in een hoek van 90 staan.

Voor twee trainingen eindig ik op niveau één. Daarna trainingen 19 op het tweede niveau waarin ik 50 push-ups in de ene serie op de laatste zal uitvoeren. Als alles goed gaat dan op het derde niveau in de laatste 25-training, zal ik 100 push-ups in één reeks doen. Moge het slagen

Ik heb de Yunmai-hendel in de winkel gekocht Banggood.com

Scroll To Top