Nu lezen
Halters van Xiaomi zoals controllers van Playstation Move

Halters van Xiaomi

Xiaomi hecht veel belang aan de kwestie van gezondheid en fysieke activiteit. Vanaf hardloopschoenen, via speciale kleding, armbanden die ons eraan herinneren dat we moeten opstaan ​​en bewegen en eindigen met fitnessapparaten. "Tredmolen" springtouw, powerball, fietsen, uitrusting is vol. Dit keer presenteerde Xiaomi slimme domoren, om de oefening door interactie nog aangenamer te maken .. en meer gewillig uitgevoerd.

Halters van Xiaomi

Voor mij persoonlijk lijken Xiaomi-halters op controllers van Playstation Move. Het product is voornamelijk gericht op vrouwen. Ze kunnen worden gebruikt in dans, aerobics, aerobe oefeningen die gebruik maken van aerobe capaciteit. Zoals ik al zei, de dumbbells zijn intelligent, ze combineren met speciale toepassing.

[su_row] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]Halters van Xiaomi[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]Halters van Xiaomi[/ Su_column] [/ su_row]

Bij het uitvoeren van specifieke trainingsplannen verzamelen ze de hele tijd gegevens en stellen ze correcties voor als we de oefeningen onnauwkeurig doen. Binnen de applicatie biedt 30 een verscheidenheid aan trainingssessies, Xiaomi verklaart dat gedurende het jaar de update zal verschijnen en de volgende 100 beschikbaar zal zijn. Ze moeten worden toegevoegd, onder andere vechtsporten en straatdans. Voor elke beweging die we evalueren, krijgen we punten en sterren.

Halters van Xiaomi

Er zijn drie soorten dumbbells om uit te kiezen, afhankelijk van de training van de persoon. Je kunt een halter kopen 0,5kg, 0,75kg of 1 kg. Alle elektronica aan de binnenkant moet van stroom worden voorzien, dus ze hebben een ingebouwde batterij met 180mAh-capaciteit. Het opladen vindt plaats via de micro-USB-poort. De tijd om volledig op te laden is slechts 30 minuten en biedt 300 minuten aan beweging. Halters zijn verkrijgbaar in drie kleuren paars, groen en grijs. Xiaomi heeft ook in haar aanbod voor meer dan een half jaar een oogstmachine voor mannen genoemd Verplaats het. Het werkt op een vergelijkbare basis, maar ik zie het niet in een winkel. Als iemand het opmerkt, laat het me dan weten!

Xiaomi halters kosten 99-yuan, $ 15.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top