Nu lezen
Hashflare - Mijn derde investering in de crypto-wereld. (korting voor de aankoop van 5%)

hashflare

Mijn derde en voor het moment is de laatste investering in de crypto-wereld de bitcoin-graafmachine. In het begin dacht ik erover om fysiek thuis te staan. Ik vond zelfs speciale grafische kaarten voor graafmachines, zonder de monitor te verlaten om de kosten te drukken. Ik kwam ook in de winkel Gearbest voor speciale, klaar graafmachines. Na het omzetten van de kosten besloot ik om rekenkracht in de cloud aan te schaffen. Ik vertrouwde de taak toe aan een specialist, een bedrijf Hashflare. De geprojecteerde start-up winst bij de huidige bitcoin-rente is meer dan 500% en kan zelfs nog groter zijn.

Wat is dit Hashflare-bedrijf?

Estlands bedrijf dat de verkoop van rekenkracht aanbiedt, waardoor we verschillende soorten cryptocurrencies kunnen extraheren, bitcoin is het meest populair. Op dit punt, de meest winstgevende. We hoeven geen kennis te hebben, gewoon klikken, betalen voor stroom en de winst bijhouden. We ondertekenen het mijncontract voor een jaar.

Wat is het rendement op de investering?

De aanschaf van 1TH / s kost in Hashflare 150 $, het maakt niet uit hoeveel we kopen. Er is geen korting voor meer. Als u 100Th / s kiest, moet u 15 duizenden dollars betalen. De laagste prijs voor de aanschaf van computervermogen is 1,5 $. Je kunt op elk moment extra vermogen kopen. Om de winst te analyseren, nodig ik u uit om dit te doen rekenmachine. Voorbeeldafbeelding:
hashflare

Hiervoor moet u bedrijfskosten voor vchunki, personeel en onderhoud van apparatuur toevoegen. Het is 0.35 $ voor één 1 TH / s per dag. Als we bijvoorbeeld een jaarcontract kopen voor BTC-extractie, betalen we 1 $ voor de 150 Th / s-verwerkingscapaciteit. Gedurende het jaar zullen we 792 $ verdienen, na aftrek van de commissie van het bedrijf. Het bedrag kan variëren, maar alles is afhankelijk van de prijs van bitcoin. Volgens mij aan het einde van 2018 jaar zal de bitcoin-waarde veel hoger zijn. Winsten worden dagelijks naar uw account overgeschreven, u kunt opnemen of herinvesteren om uw rekenkracht te vergroten. Het meest winstgevende mijnplan voor dit moment is SHA-256.

Hoeveel macht heb ik gekocht?

Ik besloot in het begin op 15Th / s, maar na een paar dagen analyseerde ik de situatie en besloot ik de rekenkracht aanzienlijk te verhogen. Ik kocht nog een TH, momenteel is de macht 55,14Th / s. Mijn beleggingswinst na één jaar en na aftrek van de initiële kosten en provisie zal naar verwachting 42 duizenden dollars bedragen! Zoals ik eerder schreef, denk ik dat het hoger zal zijn. We extraheren bitcoin, hogere bitcoinwaarde, hogere winst. De investering moet na + - 65 dagen worden terugbetaald, de resterende 300 dagen zullen werken voor pure winst.

Ik heb een speciale gemaakt Googel-blad, waarop ik regelmatig gegevens zal invoeren, zodat u de voortgang kunt volgen. Mijn Hashflar-winst, groei! Investeren is, nu is het tijd om terug te gaan naar Xiaomi-uitrusting en te wachten op winst 🙂

hashflare winst

Hoe te beginnen?

alleen maar hoeft te maak een account aan bij Hashflare en koop kracht, dat is alles. Voor velen kan het in het begin een grote investering zijn vanwege de eenvoud. We hoeven geen bitcoins te kopen, een portefeuille aan te maken, over te stappen tussen de beurs en Hashflare. We kunnen betalen met een bankpas / creditcard, een paar van mijn vrienden, daarom koos ik in het begin voor de graafmachine.

Korting bij aankoop

Nadat u een account hebt aangemaakt, voert u eenvoudigweg de kortingscode in bij het plaatsen van een bestelling HF17PROF5. Belangrijke opmerking, het wijzigen van het adres van de portefeuille om geld op te nemen, resulteert in het blokkeren van uitbetalingen gedurende twee weken voor veiligheidsdoeleinden. Ik deed het ... en nu wacht ik.

Huidige kortingsbonnen zijn binnen spreadsheet, voortdurend bijgewerkt.

5% - HF17OEWL23S5

3% - BCMCENTER-3


hashflar-update 19.12.2017

Hashflare heeft de prijzen verhoogd! Nu kost 1TH / s $ 220, dus het is verhoogd met 70 $. Er was ook informatie dat het nummer beschikbare contracten voor het extraheren van SHA-256 zijn beperkt en binnenkort zal het aantal opraken. Zoals in het geval van andere mijnen, zoals Genesis Mining, waar het alleen onrendabel was om Monero te mijnen. Wie heeft het niet gehaald, heeft er spijt van. Hoe dan ook, het is niet slecht, na een terugverdientijd is het rendement op investering na + - 105 dagen, de 260-dagen van winst blijven.


-update 2.01.2018

Ondanks de toename besluit ik om meer verwerkingskracht te kopen, ik zie nog steeds een zeer goede winst van de graafmachine.

35 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top