Nu lezen
Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord - werkt perfect

Xiaomi biedt gaming-toetsenborden die zijn ontworpen voor spelers. Een maand geleden presenteerden ze een product voor een heel andere groep mensen. Het multiplatform-toetsenbord zal perfect werken in de workflow van mensen die aan mobiele apparatuur werken - smartphone / tablet maar ook op computers. Het grootste voordeel van het nieuwe toetsenbord is de mogelijkheid om verbinding te maken met Android, iOS, macOS en Windows. Druk gewoon op één toets, is het geweldig?

Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord

Ik heb het product in de winkel gekocht Gearbest.com. Ik koos voor het Priorty Line-pakket en het toetsenbord arriveerde in 14-dagen in geen tijd, zonder extra kosten, bij aflevering. Het toetsenbord komt in een rechthoekige kartonnen doos. Binnenin is er een toetsenbord bevestigd met een plastic vorm en folie. De folie wordt op dezelfde manier afgescheurd als de producten van het bedrijf Cupertino. Aan de ene kant is er een punt om aan te trekken om alle kanten van de film te verspreiden.

Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord

Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord

Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord

Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord


Het eerste dat u voelt wanneer u het product uit de doos haalt, is het gewicht, het toetsenbord is zwaar en weegt tot 900 gram. De kwaliteit van het vakmanschap is op het hoogste niveau, naar mijn mening is meer solide gemaakt dan de Apple Magic Keyboard 2. Vanaf de onderkant zijn er rubberen doppen die zorgen voor een stabiele positie op het bureau. In het midden zit een plug waarachter de batterijen en dongels verborgen zijn. Het toetsenbord wordt aangedreven door twee kleine AAA-vingers. De batterijen zitten in de set en zijn aangesloten op een stuk plastic. Naar mijn mening zijn de batterijen beter dan de ingebouwde batterij. Onlangs had ik de situatie dat de boodschap over een zwakke batterij in de muis ik 10 minuten voordat hij volledig ontladen ontving. Ik hoef niet toe te voegen dat dit op het minst juiste moment gebeurde en ik moest stoppen met werken omdat de muis moest opladen.

Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord

Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord


Langere teksten op mobiele apparaten zijn puur plezierig

Tot nu toe hadden alle toetsenborden die ik gebruikte vierkante toetsen, het MIIIW-product heeft een ronde en het kost tijd om de vingers goed te laten werken. Voor mij waren 30-minuten voldoende en ik raakte gewend aan de nieuwe omstandigheden. Het is gebogen op 6-graden en kan niet worden aangepast. De belangrijkste functie van het nieuwe toetsenbord is de multiplatformiteit, dus het werkt niet alleen met de computer, maar ook met mobiele apparaten. Hiervoor heeft het een speciale groef aan de bovenkant waarin we de tablet / smartphone plaatsen. Het apparaat helt in de juiste hoek zodat we precies kunnen zien wat we aan het schrijven zijn.

Wat is het voordeel van het schrijven van teksten op de tablet? Het is veel gemakkelijker om te focussen op één scherm op de tablet, de computer heeft absoluut meer mogelijkheden om te dissiperen en dus de draad te verliezen.

Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord

Zie ook
Xiaomi autolader 20W

Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord

Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord

Multiplatform met één klik - dat is alles!

Aan de bovenkant zitten drie sleutels in het volledige MIIIW-product. Zij zijn verantwoordelijk voor het wijzigen van de bedieningsmodus van het apparaat. Met één klik kunnen we de manier van communicatie met het apparaat wijzigen. Moet het werken via dongle of bluetooth, of ze met Windows- of macOS-toetsen moeten werken. Het werkt onmiddellijk en sensationeel, er is geen probleem met het samenvoegingsproces.

Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord

Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord

Als u op zoek bent naar een universeel toetsenbord voor stationair werk, is het MIIIW-toetsenbord perfect. Vanwege het hoge gewicht is het niet erg geschikt voor transport, maar thuiswerken op een tablet is een poëzie. Wil je weer achter de computer gaan werken? Het enige dat u hoeft te doen, is op één knop drukken en het toetsenbord ondersteunt al een desktopcomputer. De eerste momenten met ronde toetsen zullen niet leuk zijn, je zult spijt krijgen van het geld dat je uitgeeft, maar als je vingers eraan wennen, zal je van gedachten veranderen.

Het Xiaomi MIIIW multi-platform toetsenbord wordt in de winkel gekocht GearbestVanwege de prijs boven $ 50, raad ik aan Priority Line-verzending te kiezen.

Scroll To Top