Nu lezen
HIMO C16 is een nieuwe bromfiets op Youpin

Het merk HIMO is een bekende fabrikant van elektrische fietsen. Op het verkoopplatform Youpin hun nieuwste HIMO C16-model trof hen. Het nieuwe product bevindt zich momenteel in een crowdfunding-campagne, d.w.z. een fondsenwerving. Tegen het einde van de campagne heeft de resterende 11% en C16 al 172 500 USD verzameld en dit is 307% van het benodigde bedrag.

HIMO C16 heeft de afmetingen 1500 mm x 610 mm x 10000 mm en weegt 32,5 kg. De wielbasis is 1045 mm. De elektromotor die het voertuig aandrijft, heeft het vermogen van 250W en stelt u in staat om met een maximale snelheid van 25 km / u te rijden. De maximale afstand die we kunnen afleggen met een volle batterij is van 55 tot 75 km. Bij afwezigheid van energie kunt u overschakelen naar voetpedaal en pedaal. De batterij bevindt zich onder het zadel en kan snel worden verwijderd en mee naar huis worden genomen om te worden opgeladen. Zowel de voor- als de achterverlichting is gemaakt met LED-technologie en zorgt voor goed zicht in het donker. Aan de achterkant is er een zitje en voetsteun, je kunt ook je begeleider meenemen op een spannende reis.

HIMO C16

Tijd voor ontwerpkwesties. De HIMO C16 bromfiets is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, grijs en beige. Naar mijn mening lijkt het niets. Het is noch modern design noch retro. Wat valt mij het meest op? Details in de afwerking. Ik las in een boek over Steve Jobs dat een goede timmerman geen hout van slechte kwaliteit zou gebruiken, zelfs als het de achterkant van de kast was die niemand zou zien. In HIMO C16 houd ik niet van de batterij die altijd zichtbaar is, het bederft het ontwerp van het geheel en ik zal de stekker niet vermelden. Ik hou veel meer van de constructie Speedy Duiets voor iets is veel duurder.

HIMO C16 is in China geprijsd op 1999 yuan, $ 285. Verzenden naar de eerste mensen die besloten het project te ondersteunen in de crowdfunding-campagne, begint 9 september 2019 jaar.

Scroll To Top