Nu lezen
Hondenbed en kat met airconditioning op Youpin

De meeste katten liggen het liefst in dozen, wat als de jouwe iets meer nodig heeft? Shanghai Le Chong Information Technology Co. heeft een ruimteschip gepresenteerd dat fungeert als een hol voor kleine viervoeters. Zoals het een ruimteschip betaamt, heeft SPAChips elektronica en een motor erin. Het vliegt niet in een baan, maar laat je het bed afkoelen of verwarmen.

Het bed heeft de afmetingen 460 mm x 460 mm x 436 mm en weegt 6 kg. Het merk Moestar verklaart dat het ruimtehuis is ontworpen voor dieren met een gewicht tot 30 kg. De behuizing is gemaakt van ABS-kunststof, het apparaat verbruikt 24W tijdens gebruik.

Met behulp van een smartphone kunnen we de verlichting inschakelen en de gewenste temperatuur instellen "aan boord van het schip", de mogelijke aanpassing is van 10 tot 40 graden Celsius. Houd je van je slaap in de gaten? Vanaf nu kun je de droom van je huisdier nakijken. Dit is een andere optie ingeschakeld door SPAChips!

Intelligent dierenverblijf is in China geprijsd op 399 yuan, $ 56. Het is momenteel in een crowdfunding-campagne en slaagde erin om binnen een paar uur 249% van het benodigde bedrag te verzamelen, namelijk 141 245-dollars. Verzending naar de eerste mensen start 29 september 2019 jaar.

... wat mensen niet zullen verzinnen.

Scroll To Top