Nu lezen
Huami AMAZFIT Bip is de derde best verkochte smartwatch ter wereld

De verkoopranglijst van smartwatches werd gepubliceerd in het tweede kwartaal van het jaar 2018. Volgens de gepresenteerde gegevens ligt Amazfit met zijn horloge BIP voor op het nieuwste horloge met een gebeten appel, de Apple Watch Series 3. Bovendien is Amazfit het vierde merk ter wereld geworden, gezien de wereldwijde verkoop van smartwatches.

Xiaomi Huami AMAZFIT Bip is de op twee na best verkopende smartwatch ter wereld in Q2 2018

Huami AMAZFIT Bip is de derde best verkochte smartwatch

De rangorde van de vijf best verkochte apparaten werd gedomineerd door drie bedrijven: Apple, Fitbit en Amazfit. Het eerste-generatie Apple-product is in de eerste plaats, ik ben verrast dat het zo gretig is gekocht. Naar mijn mening is het te traag, als ik nu een nieuw apparaat zou moeten kopen, zou ik besluiten de AW-serie 3 om een ​​eenvoudige reden te gebruiken, het is sneller.

Ik heb niet de mogelijkheid gehad om FitBit-apparaten te testen, maar ik vind de toepassing en presentatie van de verzamelde gegevens heel goed. Het ziet er naar mijn mening heel netjes en duidelijk uit. En wat trekt mensen naar Amazfit BIP? Er is er een, de belangrijkste reden - 45-batterijduur overdag.

Wereldwijd is de omzet van smartwatch in Q2 gestegen ten opzichte van het jaar ervoor met 37%, Apple is marktleider en heeft 41% van de markt. Volgens lekken onderhandelt het Orange-netwerk met de introductie van LTE met Apple, als het waar blijkt te zijn en voor 6-dagen zal Apple Watch met Poolse LTE worden gepresenteerd, ik zal heel blij zijn en ik zal het zeker kopen.