Nu lezen
Huawei presenteert de eerste opvouwbare smartphone 24 februari op MWC

Huawei is klaar en al 24 februari op het Mobile World Congress 2019 in Barcelona presenteert een smartphone met een kamerscherm. Informatie over de première komt van Pablo Wang, general manager van Huawei in Spanje en is gepubliceerd op Twitter. Behalve het verwijderen van de gevouwen smartphone, bevat de afbeelding ook het wachtwoord "De toekomst verbinden". Meneer Wang zegt dat het "iets revolutionairs" zal zijn.

Huawei presenteert de eerste opvouwbare smartphone 24 februari op MWC

Huawei presenteert de eerste opvouwbare smartphone 24 februari op MWC

Het Huawei-merk wordt het eerste Chinese bedrijf dat een smartphone met een kamerscherm presenteert. Vorig jaar werd het Infinity Flex-scherm gepresenteerd door de Koreaanse gigant, Samsung is nu het moment voor een Chinees antwoord. Xiaomi werkt ook op een smartphone met een inklapbaar scherm, het netwerk heeft al een film met een prototype. Maar voordat het project is voltooid, gaan er nog vele maanden voorbij, hebben Xiaomi-vertegenwoordigers geïnformeerd. De opvouwbare Xiaomi-smartphone zal zeker niet worden gepresenteerd in het 2019-jaar.

Wat zal Xiaomi presenteren op MWC 2019 in Barcelona?

Er zal geen groot nieuws zijn, maar ik hoop dat Xiaomi ons ergens mee zal verrassen. De Mi 3-versie 5G en de algemene versie van Redmi Note 7 zullen worden gepresenteerd, ik reken op meer!

Scroll To Top