Nu lezen
Xiaomi's intelligente Xiaomi-koelkast in Chinese maat "XXL" - Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Het merk Viomi, de Xiaomi-dompelpomp, heeft al verschillende producten op het gebied van voedsel / keuken, bijvoorbeeld verwarmer water of een filterpot. Nu is de tijd rijp voor iets veel groters. De intelligente Xiaomi Mijia Viomi Yunmi koelkast ze vond haar weg naar het crowdfundingplatform.

Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Xiaomi adverteert het apparaat als een XXL-koelkast, naar mijn mening is het een Europese norm. Afmetingen 717 x 785 x 1807 mm. Als ik naar de foto's keek en de dubbele deuren zag, dacht ik dat er een bredere, solide eLka zou zijn, genoeg.

Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

De koelkast heeft vier deuren, het bovenste paar van de koelkast is zijdelings gekanteld en de inhoud is 289 liter. De vriezer heeft twee uittrekladen. Als standaard moeten we eerst de deur openen en vervolgens de laden openen. De oplossing Xiaomi waarin de laden onmiddellijk beter zijn naar mijn mening, de capaciteit van de vriezer is 173 liter. De totale capaciteit van Xiaomi Mijia Viomi Yunmi is 462 liter, een beetje meer dan de Passat B5 Janusz en Grażynka. Verbranding, d.w.z. energieverbruik ook zeer goed, 0,96 kW / h. De koelkast is stil en zendt 38 dB uit op het werk.

Is een tablet, Xiaomi Mijia Viomi Yunmi is slim!

Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Iets wat ik nog niet had, een tablet ingebouwd in de koelkastdeur. Met twee koelkasten zal mijn geeky geest natuurlijk degene kiezen met het scherm. Viomi heeft een diagonale 10,1-inch, connectiviteit met een smartphone via Bluetooth en dit is naar mijn mening een minpuntje. Omdat we de boodschappenlijst niet uit de koelkast kunnen zien als we in de winkel zijn, tenzij het bluetooth LE is, maar ik heb deze informatie nergens gevonden.

Anti-bacterieel filter

Viomi heeft het op zichzelf antibacteriële en anti-geurfilter voor koelkasten, natuurlijk, kon het niet missen in hun koelkast. Voedsel zal gezond zijn, er zullen geen bacteriën en monsters in tv-commercials zijn.

De prijs is redelijk voor mij, Xiaomi Mijia Viomi Yunmi is geprijsd op 3999 yuan of $ 633. Zoek me een koelkast voor minder dan 2200 PLN in Polen, geen kans. Ik kan zelfs 3000 PLN betalen. Ik vraag me af of een winkel verzending naar Polen zal aanbieden, je moet wachten. Ik zal het goed volgen en als het om menselijk geld gaat, zal ik het zeker kopen.

Scroll To Top