Nu lezen
iPhone met 4,7 inch-scherm in het voorjaar van 2020?

We lopen vooruit op de Apple-conferentie in september, die waarschijnlijk zal worden gewijd aan zowel hardware als services. De opvolgers van huidige smartphones en streamingdiensten zullen debuteren. Er zijn echter meldingen van nieuwe premières.

Nikkei-rapport vertelt ons dat Apple van plan is in het voorjaar een nieuwe 4,7-inch iPhone uit te brengen. Het zou de spirituele opvolger van de iPhone SE zijn (die ik gebruik en waar ik van hou om handig te zijn). De telefoon, net als de SE op de dag van release, zou het goedkoopste apparaat in de prijs zijn.

De iPhone SE is vandaag de dag nog steeds een geweldig en efficiënt apparaat, maar het 4 inch-scherm kan wat afschrikken. De nieuwe 4,7-inch iPhone zou technisch vergelijkbaar zijn met het 7- of 8-model, omdat deze telefoons dergelijke LCD-schermen gebruiken. Het is onwaarschijnlijk dat we een telefoon met smallere frames en een OLED-scherm of zelfs een LCD (Liquid Retina) zouden ontvangen.

De nieuwe iPhone zou de componenten van vandaag hebben, waarschijnlijk een A13-processor. Het is onduidelijk of ze Touch ID of Face ID zullen ontvangen, maar gezien de prijs is de optie gezichtsherkenning onwaarschijnlijk.

Net als de SE zou de nieuwe smartphone een apparaat worden genoemd dat "tijdschriften schoonmaakt" omdat het vergelijkbaar is met de iPhone 8. SE had enkele van zijn dubbele componenten met het 5S-model, zoals het scherm, de camera aan de voorkant en interne componenten (zoals een antenne).

Persoonlijk wacht ik op iets rond 5 inches en met smalle kaders. Ik droom ervan dat Apple telefoons maakt die alleen verschillen in de grootte van het scherm en de capaciteit van de batterij, maar dat zal het waarschijnlijk nooit doen. Ik wil niet met de pan in mijn zak gaan, alleen om alle nieuwe technologieën te kunnen gebruiken. Als ik een groot scherm wil, reik ik naar de iPad.

Heeft u wensen of voorspellingen over nieuwe Apple-producten?

Scroll To Top