Nu lezen
Hoe presteert Xiaomi op de aandelenmarkt? Slecht ..

Ik ontvang vaak een privébericht van u over het kopen van Xiaomi-aandelen, hoe en waar ik koop. Ik heb er al een tijd geleden alles over beschreven dit artikel. Sinds enkele maanden na de publicatie van de bovenstaande inzending is mijn beleggingsstrategie behoorlijk veranderd. Ik stopte regelmatig met het kopen van aandelen van de Chinese reus. Ik weet dat dit theoretisch het beste "moment om binnen te komen" is, maar ik heb andere uitgaven.

Xiaomi deelt op de historische bodem


Sinds het debuut op de Hong Kong-beurs is de prijs van Xiaomi-aandelen voortdurend gedaald, maar er is nog geen spectaculaire inzinking geweest. De prijs werd niet beïnvloed door het debuut van het vlaggenschip Mi 9 of goede financiële resultaten, ik check altijd de hitlijsten na grote gebeurtenissen en niets ...

Xiaomi koopt zijn aandelen massaal


In juni begon Xiaomi aan de tweede buy-outronde van zijn aandelen, in slechts 10-dagen maakten ze het tot 20-tijden. De volgende data: 3, 4, 6, 10, 12, 13, 14, 17, 18 20 juni en het is in deze dagen van het bedrijf onder leiding van Lei Jun ingekochte klasse B aandelen op de open markt. Tijdens de laatste inwisseling van vandaag kocht Xiaomi 5.031 miljoenen aandelen van 9,91 HDK tot 9,93 HDK.

Lei Jun zegt openlijk dat het bedrijf van plan is het meest mee te doen in de IoT-markt. Naar mijn mening is dit een goede beslissing, er is veel concurrentie op de telefoons. Wat betreft smart home-apparaten met zo'n uitgebreide portfolio als Xiaomi, is er geen concurrentie op de markt.

Helaas is het volledige aanbod van IoT-apparatuur met het Mi-logo alleen beschikbaar in China en op andere markten is het aanbod zeer beperkt. De introductie van wereldwijde verkoop zal een mijlpaal in de ontwikkeling zijn.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top