Nu lezen
Hoe verplaats je geld tussen beurzen?

bitcoin binantie

Achter mij ben ik een maand in de crypte, ik ken deze wereld steeds meer. Ik leer elke dag iets nieuws. In het begin twijfelde ik niet wat de kosten zijn voor betalingen met bitcoin en andere valuta's. Een paar dagen geleden toen ik kapitaal op de beurs deponeerde Binance en ik investeerde in Bitconnect, in plaats van een paar dozijn dollars te verliezen door BTC over te zetten van de AbuCoins-beurs naar Binance, kreeg ik 50 $. Veel, niet veel met de tijd, van dergelijke kleinigheden kan behoorlijk aardig oplopen.

Vanaf het begin moest ik bitcoin bit kopen. Zoals ik schreef in pierwszym Ik koop BTC op de Poolse beurs AbuCoins. Commissie van betaling via overschrijving is gratis, ondersteuning reageert heel soepel. Ik vond AbuCoins leuk, maar alleen om BTC te kopen, handel zal zeker op Binance zijn - meer gebruikers, meer munten om te kopen.

Ik betaalde het geld voor de beurs, wat nu?

Ik heb ingecheckt tabel van vergoedingen en commissies, wat zijn de kosten van het betalen van verschillende crypto-valuta's op de AbuCoins-ruil. Ik koos voor Bitcoin Cash, de commissie is 0.0001 BCH, die in het huidige tempo $ geeft0,3. Ter vergelijking: de Bitcoin-betaling is 0.001 BTC of $ 15, is er een verschil? Een goede keus viel op Bitcoin Cash, wat nu?

Ik heb ook gecontroleerd wat momenteel BitCoin Cash on Binance is, gelukkig was het groter dan op AbuCoins, ik heb geluk. Hoe eerder ik een bod deed om BCH te kopen op de AbuCoins-beurs, helaas heeft de aandelenmarkt weinig gebruikers en de bestelling is gemaakt in 20%. Niemand anders wilde BCH verkopen tegen mijn aanschafprijs, ondertussen daalde de koers op Binance, meer en meer in lijn met de wisselkoers op de Poolse beurs. Ik besloot te wachten, ik stond niet onder druk. Ik heb de prijs die ik voor BCH kan betalen niet verhoogd, en dus was ik al de eerste op de lijst met kopers. De cursus over Binance groeide één keer, hij viel één keer. Om de paar minuten gebeurde het dat het percentage van mijn bestelling toenam. Omdat de BCH-overdrachtsprijs laag is, slechts $ 0,3, dus heb ik de BCH die ik al had in de AbuCoins-portfolio overgedragen aan de Binance-uitwisseling. Daarna verkocht ik onmiddellijk voor winst op de tweede beurs. Ik moet wachten tot al mijn bestellingen om BCH te kopen op de Poolse beurs zullen eindigen. De hele operatie, voordat ik alle BCH op Abucoins kocht en op Binance verkocht, duurde 6 uur.

Hoe was mijn BTC-saldo vóór en na de overdracht van de beurs naar de aandelenmarkt?

AbuCoins BTC-balans - 0.18614626
Banksaldo BTC - 0.18999935
Verschil - 0.00385309 - $ 56

U hoeft geen BCH te gebruiken, controleer commissies voor verschillende valuta's. Vergelijk tarieven op beurzen waar u BTC wilt overboeken, op wat u kunt verdienen. Ik heb Bitcoin Cashem kunnen krijgen en in plaats van $ 15 te verliezen, heb ik $ 56 gemaakt. Weinig overwinning en geniet van 🙂

Het werkt niet altijd ..

Gisteren probeerde ik opnieuw iets goedkoper te vinden, maar bij AbuCoins waren alle munten duurder dan bij Binance, het is moeilijk. Het gebruik van andere cryptocurrencies werkt ook bij betaling voor bijvoorbeeld Pandex, het is beter om LiteCoin of Ethereum te kiezen die veel lagere kosten hebben dan Bitcoin.

Scroll To Top