Nu lezen
Heb je de Xiaomi M365-scooter? Sommige modellen hebben een fabrieksfout, controleer het serienummer

Xiaomi heeft informatie gepubliceerd over de fabricagefout M365 geproduceerd tussen 27 oktober en 5 december 2018 jaar.

De defecte serie ging voornamelijk naar Groot-Brittannië, tot 7849-stukjes. Scooters zijn ook naar andere markten, maar in een veel kleiner aantal: Duitsland (613 stuks), Spanje (509 eenheden), Denemarken (258 stuks), Kazachstan (200 stuks), Myanmar (175 stuks), Colombia (97 eenheden), Turkije (80 stuks), Laos (79 stuks), Italië (37 stuks), Hongarije (34 kunst), Griekenland (31 stuks), Zuid-Korea (30 stuks), België (17 stuks), Portugal (16 stuks), Singapore ( 14-stukjes), Rusland (1-kunst), Thailand (1-kunst) en 169 niet-geïdentificeerde stukken.

M365 scooter fabrieksfout

Na detectie van een mogelijk probleem met de veiligheid van elektrische scooter Mi (model: M365), vonden we dat in een beperkt aantal eenheden maken het schroefmechanisme kan losraken, waardoor een opvouwbare verticaalhengel.
Gezien het feit dat consumentenveiligheid onze grootste zorg is, zijn wij van mening dat de beste manier om door te gaan is om getroffen personen om veiligheidsredenen proactief terug te trekken.
Op 7 juni hebben we een consumentenkennisgeving gepubliceerd waarmee gebruikers kunnen achterhalen of hun scooter is opgenomen in dit uitbetalingsprogramma.
In dit geval krijgen consumenten alle relevante informatie over de stappen die ze moeten nemen om hun scooter gratis te repareren.
Meer informatie is hier te vinden:
http://www.mi.com/global/support/mi-electric-scooter-recall-program .

Xiaomi

Xiaomi heeft een speciale beschikbaar gemaakt website waarop u na het invoeren van het serienummer moet controleren of het probleem uw Xiaomi M365-scooter betreft. Onderaan is er ook contact met Ondersteuning. Xiaomi behoudt zich het recht voor om gebruikers die proberen de scooter zelfstandig te repareren uit het reparatieprogramma verwijderen.

Het officiële herstelprogramma start op 26 in juni in het VK en 1 in juli in andere landen. Als u een defect model hebt, raadt Xiaomi aan het niet meer te gebruiken en contact op te nemen met de ondersteuning.

Scroll To Top