Nu lezen
Kwallen heeft een nieuwe drone gemodelleerd naar Iron Man op Youpin

Xiaomi blijft ons voorzien van nieuwe producten van derden op het youpin.com-platform. De drone werd vervaardigd door Fujian Live Stone Network Technology Co., Ltd. en kreeg de naam Jellyfish Mini Aircraft (Iron Man Edition).

De gadget is uitgerust en gepersonaliseerd onder het Iron Man-patroon met een karakteristieke rode kleur. En het werd het officiële product van Marvel. De set bevat onder andere een draagtas, oplader, kabels en gebruikershandleiding.

De drone heeft de afmetingen 102 mm x 102 mm x 33 mm en weegt minder dan 100 gram. In de drone vinden we een 1100 mAh-batterij opgeladen via de Micro USB-ingang. De batterij kan eenvoudig worden verwijderd om deze snel te vervangen en geen details van de opgenomen scènes te verliezen. De batterijen worden opgeladen in een speciale doos.

Een van de meest opvallende opname- en pilootfuncties is de 82.11 wifi-verbinding in de 2,4 GHz-band, piloot via onze smartphone en opnames in 2560 x 1440 of 1280 x 720-kwaliteit. Bovendien voegde de fabrikant een automatische rotatiemodus en pirouettes toe.

De prijs van deze drone is Youpin 699 yuan (99 USD). We hebben geen nauwkeurige informatie over het op de Europese markt brengen.

Scroll To Top