Nu lezen
Redmi tv-presentatie op augustus 29!

Het bedrijf is klaar om de tv te presenteren onder het onafhankelijke merk Redmi. Zoals aangekondigd door Redmi, heeft de nieuwe tv 70 inch met 4K-resolutie en HDR-ondersteuning. Het bedrijf zal naar verwachting ook kleinere maten te koop hebben.

Na verschillende lekken die het netwerk troffen, besloot het bedrijf dat de datum van presentatie van de nieuwe Redmi TV deze maand 29 in China zal plaatsvinden. Het merk zal naar verwachting ook dezelfde dag zijn nieuwe Redmi 8 en Redmi 8 PRO presenteren. Proberen uw marktpositie te verbeteren om uw verkooplimiet in de laatste maanden van het jaar te verhogen.

De nieuwe Redmi-tv's worden momenteel alleen in China en India verkocht. Op dit moment is het niet de bedoeling dat het merk deze modellen buiten beide landen uitbrengt, zoals Xiaomi deed met Mi Tv in Spanje.

Lu Weibing, CEO van Redmi, zei dat het bedrijf zijn eigen productecosysteem wil creëren. Een voorbeeld hiervan kan het Xiaomi-bedrijf zijn dat al jaren met Redmi samenwerkt. Geleidelijk zal het bedrijf meer elektronische producten op de markt brengen tegen redelijke prijzen, zoals het tot nu toe heeft gedaan.

Scroll To Top