Nu lezen
Klassiek, Xiaomi quartz horloge.

Xiaomi quartz horloge

We hebben 2017 een jaar, Apple is trots op de leidersrol op het gebied van horloges, en wat doet Xiaomi? Het presenteert een klassiek quartz horloge, verstoken van de "slimme" functie.

Het Xiaomi-kwartshorloge kreeg de naam I8. Het is gemaakt voor Xiaomi op een zeer minimalistische manier, op de wijzerplaat staat alleen een logo, de inscriptie I8. Is verkrijgbaar in twee kleuren, parelwit en hemelsblauw, "zwarte lucht"?

xiaomi i8

Het horloge is erg dun, alleen 6,2mm dik. Citizen is verantwoordelijk voor het kwartsmechanisme binnenin. Het bovenste deel is gemaakt van saffierglas, dus het zou geen probleem moeten zijn met krassen.

Het horloge heeft een metalen gevlochten band in de fabriek. De verandering van de riemen is onmiddellijk dankzij het gebruik van "push-pull" het is genoeg om de "dzyndzel" te bewegen die de telescoop zijwaarts beweegt en de riem is al losgemaakt. I8 is waterdicht tot 50M en de batterij gaat jarenlang mee met 5.

233104rmuqmrggpe10pmmf

Quartz Xiaomi horloge? Ik heb er niet op gerekend ...

... toen ik foto's met een borstelige beschrijving zag, dacht ik dat het geen gewoon horloge zou zijn. Ik hoopte dat Xiaomi iets eleganters zou voorstellen, maar dan met een stappenteller en slaapmonitoring. Het horloge dat Withings in haar aanbod heeft. Helaas hebben we zoiets niet gekregen, is er nog steeds een plaats op de markt van traditionele horloges voor zo'n bedrijf als Xiaomi? Ik denk het niet.

Als echter een van jullie geïnteresseerd was, kost het horloge Xuanx-yuan in China, of ongeveer ~ 399 $.

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top