Nu lezen
Nog een draaiende 360stopnia-camera van Xiaomi.

Xiaomi heeft ook zijn 360 roterende camera vernieuwd, die het opneemt in de 1080p-resolutie. Haar uiterlijk volledig veranderen.

xiaomi roterende camera

Tot nu toe hadden roterende Xiaomi-camera's een ronde vorm, maar deze keer besloot de Chinese reus om een ​​rechthoek te hebben. De camera roteert 360stopni rondom en 93 op en neer. Ik ben blij dat de resolutie van de camera 1080p is. Xiaomi verklaart 1920 x 1080 bij 120K / S-streamingsnelheid. Ik heb momenteel een camera mijn favoriete bedrijf met 720p resolutie en kwaliteit is slecht, en het gestreamde beeld snijdt. Ik hoop dat het nieuwe model de aangegeven parameters zal hebben.

Een nieuwe functie in de camera is hulpdetectie, d.w.z. we krijgen de mogelijkheid om het gebied op de camera (groen veld) te markeren, dat nauwgezet zal worden bekeken, en elke verandering in het groene veld zal onmiddellijk worden geïnformeerd.

auxilery detectie.

Zie ook
Mijia schoenen

Bovendien zal het een USB-poort bevatten die de mogelijkheid om gegevens naar een pendrive te schrijven, uitbreidt. De huidige "spinner" heeft alleen een SD-kaartslot, we kunnen ook opslaan in de cloud. De nieuwe versie van de camera heeft ook tweerichtingscommunicatie.

Ik hoop dat Xiaomi eindelijk een camera uitbrengt met een software vergelijkbaar met Netatmo Presence, je kunt de beoordeling op de website lezen iMagazine. Ik vond de herkenning van objecten in Netatmo erg leuk!

Nu is de prijs, de Chinese prijs per dollar uitstekend! Het zijn 22-dollars, mijn huidige camera met magere kwaliteitskosten over 35 $. Ik zal het nieuwe model kopen zoals het in winkels zal verschijnen, ik hoop dat het niet duurder zal zijn dan 40 $ ..

Scroll To Top