Nu lezen
Nog een Xiaomi-product voor onze Smart Homes, op afstand bediende Xiaomi-jaloezieën.

Automatisch ramen blootleggen als we opstaan? Deze situatie verschijnt in de meeste films met slimme huizen. Nu en Xiaomi voldoen aan deze visie, dankzij Xiaomi Aqara Intelligent Curtain Motor.

Xiaomi platform crowdfundingowej een nieuw product, een intelligente motor voor gordijnen gepresenteerd. Xiaomi Aqar Intelligent Gordijn motor werkt als communicatieprotocol voor laagvermogen ZigBee, gaat het erom de intelligente centrale eenheid thuis van Xiaomi. We kunnen het gordijn tegengaan met behulp van de MiHome-applicatie.

Xiaomi Aqara Intelligent Curtain Motor

Xiaomi Aqara Intelligent Curtain Motor

We kunnen verschillende scènes instellen. Automatisch zonwering na zonsondergang en onthullen bij zonsopgang. Stel het uur in waarop de motor moet werken. Kan worden gecombineerd met de Xiaomi-schakelaar en -lampen. Je kunt een stap verder gaan. Maak een scène uit de bewegingssensor en automatisch terug worden getrokken bij beweging in de kamer en verborg toen we de kamer verlaten. Er zijn veel mogelijkheden, het hangt van ons af hoe we het gebruiken.

Zie ook
Yeelight Ledstrip 5m 1

Xiaomi heeft functies toegevoegd om handmatig te onthullen wanneer het licht zal trekken het gordijn begint automatisch te openen / sluiten. Toegepast eindschakelaars en motorbeveiligingen interval beweegt als een obstakel tegenkomt. Op afstand bediende Xiaomi-jaloezieën werken stil onder 30dB.

op afstand bedienbare Xiaomi-jaloezieën

Ik denk dat ik moet gaan nadenken over verhuizen, omdat ik helaas geen plaats heb om automatische zonwering te gebruiken 😉

Xiaomi Aqara Intelligent Curtain Motor bevindt zich momenteel in de pre-sale in de winkel Gearbest, verzending begint op 23 mei.

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top