Nu lezen
[CONTEST] Mi Band 3, Mi VR Standalone en Mi TV 75 inches

xiaomi conferentie

Waarschijnlijk hebben de meeste mensen al gelezen over het nieuwe vlaggenschip Xiaomi Mi 8, daarom zal ik me vandaag concentreren op drie andere producten. De nieuwe versie van 's werelds meest populaire fit-band Xiaomi Mi Band 3, een bril voor virtual reality en de grootste tv in de Xiaomi-aanbieding met een diagonale 75-inch. Als je geen Mi-waly bent, had je deze nieuwigheden kunnen missen, vandaag leeft de wereld vooral op het nieuwe vlaggenschip Mi 8 en Zidan's ontslag bij Real Madrid.

Ik zal beginnen met de Xiaomi Mi Band 3

In vergelijking met zijn voorganger heeft de nieuwe editie van de polsband een groter display. De tweede generatie had een 0,42 inch scherm, de drievoudige was uitgerust met een 0,78 inch. Het werd ook gemaakt in OLED-technologie, maar de resolutie is veranderd, het is gelijk 128 × 80 pixels. In termen van connectiviteit ondersteunt nu Bluetooth 4.2 en NFC of contactloze betalingen. Het is echter niet zo kleurrijk, je kunt alleen betalen met MiPay - het Chinese equivalent van Android Pay / Apple Pay - werkt helaas niet in Polen.

xiaomi mi band 3

Naast het bijhouden van activiteit en slaap, biedt Mi Band 3 de mogelijkheid om nieuws, meldingen, weersvoorspelling en wekker te bekijken. Er zijn drie kleurenopties om uit te kiezen: blauw, zwart en rood.

Xiaomi Mi-band 3

Een groter display betekent meer batterijverbruik. Xiaomi verhoogde de batterij tot 110 mAh, zorg ervoor dat deze tot 20 dagen meegaat. Net als de voorganger was Mi Band 3 uitgerust met een hartslagmeter. Er zijn twee versies beschikbaar, de eerste van 5 in juni. Alleen beroofd van de NFC-module, die voor ons inwoners van Polen nutteloos is. De prijs is ingesteld op 169 yuan of + - $ 26. Theoretisch zal de betere versie met de NFC-module pas in september verkrijgbaar zijn, maar deze wordt duurder voor $ 4.

Aan het einde van het item, klein verrassing verbonden met Mi Band 3.

Xiaomi Mi TV4

Mi TV 75

Het is al lang op zoek naar de Xiaomi 65-televisie en draadloze thuisbioscoop, maar geen van deze producten wordt voor een betaalbare prijs naar Polen gestuurd, dat is jammer. De nieuwe Xiaomi TV heeft tot nu toe de grootste 75, maar hij is vrij dun 11,4 mm. Hiermee kunt u films en foto's bekijken in 4K HDR. Het brein is een quad-core processor geklokt 1,8Ghz. De massaopslag is 32GB en de werkende 2GB. Het geluid wordt ondersteund door Dolbye DTS-HD-technologie. Het heeft een Bluetooth-module, WiFi, maar ik zou Xiaomi TV Box toch met pure Android gebruiken. Het Mi TV-systeem voor de mensen in Europa is nutteloos, net als de Xiaomi-stemassistent die op de tv is ingebouwd.

Xiaomi 75 TV in

Het beste in de nieuwe Xiaomi TV is de prijs-tot-prijsverhouding, voor 5200 PLN kunnen de mensen in China kopen door 75 inches te kopen in 4K!

Xiaomi Mi VR standalone

Mi VR Standalone is een virtual reality-bril ontwikkeld in samenwerking met Oculus. Het geheel is autonoom en vereist geen smartphone. Geeft de afbeelding weer in de 2K-resolutie. Het brein is een processor die bekend staat om zijn vlaggenschip smartphones Snapdragon 821. Bovendien heeft het ingebouwde luidsprekers en een koptelefoonaansluiting. De prijs voor de 32GB-versie is 1499-yuan of $ 234. De meer uitgebreide versie van 64GB is de kostprijs van 1799-yuan, $ 280.

Xiaomi Mi VR standalone

Competitie om twee Xiaomi Mi Band 3-bands te winnen

De wedstrijdregels zijn heel eenvoudig:

  1. Zoals de fanpage op Facebook PokolenieSmart oraz Deals.PokolenieSmart
  2. Schrijf een antwoord in dit bericht op de vraag - Wat heeft de band Mi Band in jouw leven veranderd?

De competitie duurt tot 13 juni van dit jaar. Ik zal twee mensen belonen met het Mi Band 3-polsbandje waarvan ik de antwoorden het leukst vind. De competitie is alleen voor mensen die op het grondgebied van Polen wonen.

12 reacties
  • Allereerst veranderde ze het feit dat ze de manier van denken over beweging veranderde. Nu ben ik op zoek naar mogelijkheden om te bewegen en dit niet te vermijden.

  • Met de hoofdband kan ik betere informatie over mijn beweging en gezondheid en andere informatie krijgen tijdens het sporten. Bovendien zou het een mooie aanvulling zijn op de Xiaomi 🙂-apparatuur

  • Dankzij Mi Band realiseerde ik me waarom ik eeuwig moe ben. Slaapmonitoring toonde aan dat ik gewoon te laat in slaap val en dat mijn slaap te oppervlakkig is. Dit besef zorgt ervoor dat ik vroeg ga slapen. En het beste van alles, ga slapen terwijl ik moe ben, dus ik loop deze 10000-stappen per dag en trouwens onnodige calorieën. Het gewicht blijft normaal, gezondheid is ook de pluspunten. Trouwens, ik ben niet laat voor het werk dankzij de ochtendtrilling van de polsband :)

  • Dankzij de blinddoek kon ik onder andere enkele kilo's verliezen (van 99 tot 88 kg - maar dit is niet het einde). Ik heb herinneringen ingesteld voor maaltijden (elk 3-uur), de bereidheid om het aantal dagelijkse stappen te nemen helpt hier ook bij.
    Maar het belangrijkste is dat de wekker mij en mijn vrouw 's ochtends altijd wakker maakte ... nu gebruik ik alleen wakker worden met de vibratie van de polsband, het werkt perfect 🙂

  • Dankzij de 2-bandband die nu een paar maanden in gebruik is, heb ik mijn kijk op intelligente fournituren volledig veranderd. Na het overschakelen van de slimme band "andere fabrikant" viel mijn aandacht op het gebruiksgemak en het gewicht van het apparaat. Na 15 minuten vergat ik dat ik elektronica draag, waardoor het in slaap vallen in een blinddoek en het monitoren van slaap een dagelijkse realiteit is geworden. Ik begon ook meer aandacht te schenken aan de stappen die elke dag worden gezet en meer systematische polsmetingen. Gemiddeld vergelijkt het eenmaal per week de resultaten en metingen in de mi fit-app waarmee u ze min kunt delen. op Facebook 🙂. Een zeer belangrijk voordeel is de werktijd op de batterij die afhankelijk is van het gebruik van maximaal een maand (!). We kunnen de armband gemakkelijk meenemen voor een langere vakantiereis, zonder te hoeven opladen om de andere dag. De ochtenden zijn aangenamer geworden omdat een aangename vibratie me wakker maakt in plaats van het "huilende" geluid van de smartphone. Xiaomi Mi Band 2 heeft mijn leven een stuk eenvoudiger gemaakt en ik weet zeker dat de opvolger die nog meer functies heeft, terwijl hij er netjes en aantrekkelijk uitziet, je nog meer uit je dagelijkse routine zal laten halen 🙂

  • Meer dan een jaar geleden zocht mijn vrouw een horloge dat niet zo groot zou zijn dat ze niet het gevoel zou hebben dat ze het de hele tijd droeg. Terwijl ik wat gadgets bestel bij AliExpress en andere Chinese winkels, en niet alleen dit, vroeg ze me: "Misschien zou je in China iets interessants en goedkoop horloges voor me vinden?" Ik dacht: "Waarom niet?" het is natuurlijk Mi Band 2, waarover ze zei toen ze hem op de foto zag dat ze alleen "aardig" was. Na het bestellen van de polsbandjes moest ik ongeveer 20 dagen wachten op haar aankomst. Toen mijn vrouw eindelijk het pakket ontving, dat ze begon uit te pakken en vervolgens de "tablet" testte, merkte ik dat de persoon wiens telefoon alleen werd gebruikt voor sms'en en bellen, volledig was geabsorbeerd door de Xiaomi-technologie. Na een korte tijd 1 max 2 weken was de band niet alleen "cool" meer, maar verschillende keren hoorde ik dat het "briljant" was en dat het niet zou worden ingewisseld voor een ander horloge. Niet alleen dat, ik dacht dat de vrouw van de blinddoek alleen als horloge zou gebruiken, maar ik had het mis over haar nieuwsgierigheid, welke functies ze had die haar meer in sport interesseerde, en nu rent en traint ze! Dankzij dit verloor ze een paar kilo en verbeterde haar figuur, wat meer glimlach op haar lippen en meer zelfvertrouwen veroorzaakte. Nu trekt ze haar niet naar beneden om te slapen of zelfs onder de douche.Het glas heeft het leven van mijn vrouw 180 graden veranderd, omdat ik een gelukkige vrouw zie die niet bang is om de technologie om ons heen elke dag te gebruiken. Als ik wist dat dankzij zo'n klein apparaat ons leven zou verbeteren, zou ik zelfs 100 sztuk bestellen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top