Nu lezen
[CONTEST] Mi Band 3, Mi VR Standalone en Mi TV 75 inches

xiaomi conferentie

Waarschijnlijk hebben de meeste mensen al gelezen over het nieuwe vlaggenschip Xiaomi Mi 8, daarom zal ik me vandaag concentreren op drie andere producten. De nieuwe versie van 's werelds meest populaire fit-band Xiaomi Mi Band 3, een bril voor virtual reality en de grootste tv in de Xiaomi-aanbieding met een diagonale 75-inch. Als je geen Mi-waly bent, had je deze nieuwigheden kunnen missen, vandaag leeft de wereld vooral op het nieuwe vlaggenschip Mi 8 en Zidan's ontslag bij Real Madrid.

Ik zal beginnen met de Xiaomi Mi Band 3

In vergelijking met zijn voorganger heeft de nieuwe editie van de polsband een groter display. De tweede generatie had een 0,42 inch scherm, de drievoudige was uitgerust met een 0,78 inch. Het werd ook gemaakt in OLED-technologie, maar de resolutie is veranderd, het is gelijk 128 × 80 pixels. In termen van connectiviteit ondersteunt nu Bluetooth 4.2 en NFC of contactloze betalingen. Het is echter niet zo kleurrijk, je kunt alleen betalen met MiPay - het Chinese equivalent van Android Pay / Apple Pay - werkt helaas niet in Polen.

xiaomi mi band 3

Naast het bijhouden van activiteit en slaap, biedt Mi Band 3 de mogelijkheid om nieuws, meldingen, weersvoorspelling en wekker te bekijken. Er zijn drie kleurenopties om uit te kiezen: blauw, zwart en rood.

Xiaomi Mi-band 3

Een groter display betekent meer batterijverbruik. Xiaomi verhoogde de batterij tot 110 mAh, zorg ervoor dat deze tot 20 dagen meegaat. Net als de voorganger was Mi Band 3 uitgerust met een hartslagmeter. Er zijn twee versies beschikbaar, de eerste van 5 in juni. Alleen beroofd van de NFC-module, die voor ons inwoners van Polen nutteloos is. De prijs is ingesteld op 169 yuan of + - $ 26. Theoretisch zal de betere versie met de NFC-module pas in september verkrijgbaar zijn, maar deze wordt duurder voor $ 4.

Aan het einde van het item, klein verrassing verbonden met Mi Band 3.

Xiaomi Mi TV4

Mi TV 75

Het is al lang op zoek naar de Xiaomi 65-televisie en draadloze thuisbioscoop, maar geen van deze producten wordt voor een betaalbare prijs naar Polen gestuurd, dat is jammer. De nieuwe Xiaomi TV heeft tot nu toe de grootste 75, maar hij is vrij dun 11,4 mm. Hiermee kunt u films en foto's bekijken in 4K HDR. Het brein is een quad-core processor geklokt 1,8Ghz. De massaopslag is 32GB en de werkende 2GB. Het geluid wordt ondersteund door Dolbye DTS-HD-technologie. Het heeft een Bluetooth-module, WiFi, maar ik zou Xiaomi TV Box toch met pure Android gebruiken. Het Mi TV-systeem voor de mensen in Europa is nutteloos, net als de Xiaomi-stemassistent die op de tv is ingebouwd.

Xiaomi 75 TV in

Zie meer
virtuele assistent van Xiao AI

Het beste in de nieuwe Xiaomi TV is de prijs-tot-prijsverhouding, voor 5200 PLN kunnen de mensen in China kopen door 75 inches te kopen in 4K!

Xiaomi Mi VR standalone

Mi VR Standalone is een virtual reality-bril ontwikkeld in samenwerking met Oculus. Het geheel is autonoom en vereist geen smartphone. Geeft de afbeelding weer in de 2K-resolutie. Het brein is een processor die bekend staat om zijn vlaggenschip smartphones Snapdragon 821. Bovendien heeft het ingebouwde luidsprekers en een koptelefoonaansluiting. De prijs voor de 32GB-versie is 1499-yuan of $ 234. De meer uitgebreide versie van 64GB is de kostprijs van 1799-yuan, $ 280.

Xiaomi Mi VR standalone

Competitie om twee Xiaomi Mi Band 3-bands te winnen

De wedstrijdregels zijn heel eenvoudig:

  1. Zoals de fanpage op Facebook PokolenieSmart oraz Deals.PokolenieSmart
  2. Schrijf een antwoord in dit bericht op de vraag - Wat heeft de band Mi Band in jouw leven veranderd?

De competitie duurt tot 13 juni van dit jaar. Ik zal twee mensen belonen met het Mi Band 3-polsbandje waarvan ik de antwoorden het leukst vind. De competitie is alleen voor mensen die op het grondgebied van Polen wonen.